Simona Patruleasa isi mentine tenul sanatos cu produse naturale. Vezi ce alte trucuri de frumusete are vedeta Kanal D!

Simona Patruleasa isi mentine tenul sanatos cu produse naturale. Vezi ce alte trucuri de frumusete are vedeta Kanal D!
Simona Patruleasa isi mentine tenul sanatos cu produse naturale. Vezi ce alte trucuri de frumusete are vedeta Kanal D!

Prezentatoarea stirilor Kanal D nu uita niciodata sa de demachieze, bea multa apa si mananca sanatos iar ritualul sau de ingrijire da rezultate.

Vedeta respecta cu sfintenie pasii de ingrijire a tenului.

Ma demachiez dimineata si seara oricat as fi de obosita, aplic crema hidratanta iar in sezonul rece cand pielea este foarte uscata, dupa dus folosesc ulei de corp, de obicei ulei de copii ” a declarat Simona pentru www.kfetele.ro

Acesta spune ca de ceva vreme foloseste numai creme naturale, fara parabeni pe care le cumpara din farmacie desi inainte o incantau cremele nu neaparat scumpe dar care aratau bine si miroseau frumos.

Simona ne-a dezvaluit ca pentru a avea un par sanatos nu se mai spala atat de des pe par si isi tuned varfurile foarte des.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cam toate tinerele sunt incantate, vor par cat mai lung, eu mi-am dat seama ca parul trebuie sa fie in primul rand sanatos ” spune vedeta.

Simona are o alimentatie echilibrata din care nu lispesc legumele si fructele.

Mananc sanatos in sensul ca nu mai mananc atat de multe produse procesate, mananc multe salate, nu mai mananc atata carne, fructe, legume, beau multa apa si nu beau sucuri acidulate ” recunoaste vedeta.

Cat despre stilul vestimentar pe care il adopta in timpul liber, Simona spune ca este unul cat mai lejer.

De cand o avem pe Ingrid trebuie sa ne urcam dupa ea, sa ne dam in tobogane  si atunci ma imbrac cat mai comod, pantofi sport, jeansi un tricou, cat mai lejer .”

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies