Simptome care anunta ca ai probleme cu ficatul. Nu te-ai fi gandit ca au vreo legatura cu acest organ!

Simptome care anunta ca ai probleme cu ficatul. Nu te-ai fi gandit ca au vreo legatura cu acest organ!
Simptome care anunta ca ai probleme cu ficatul. Nu te-ai fi gandit ca au vreo legatura cu acest organ!

De cele mai multe ori, existenta unor probleme la nivelul ficatului sunt anuntate de simptome precum schimbarea culorii pielii sau instalarea epuizarii fizice. Insa si alte simptome, mai putin cunoscute, semnaleaza ca acest organ este afectat.

Ai mancarimi, iritatii sau pielea foarte sensibila

Acestea ar putea fi cateva semne care anunta ca ficatul tau este suprasolicitat. Asadar, cel mai indicat este sa mergi la un control de specialitate.

Ai probleme digestive

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Daca ai perioade dese in care te confrunti cu crampele abdominale, cauza ar putea fi incapacitatea ficatului de a functiona in mod corespunzator, si nu a tubului digestiv.



Culoarea urinei este inchisa la culoare

In unele cazuri, urina inchisa la culoare poate indica faptul ca ficatul este afectat si nu ca ai o problema renala.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies