„Simt că am renăscut, că m-am redescoperit și că am învățat să mă prețuiesc mai mult, lucru pe care îl uitasem!” Alina Sorescu a renăscut după divorțul de Alexandru Ciucu!

„Simt că am renăscut, că m-am redescoperit și că am învățat să mă prețuiesc mai mult, lucru pe care îl uitasem!” Alina Sorescu a renăscut după divorțul de Alexandru Ciucu!
„Simt că am renăscut, că m-am redescoperit și că am învățat să mă prețuiesc mai mult, lucru pe care îl uitasem!” Alina Sorescu a renăscut după divorțul de Alexandru Ciucu!

Alina Sorescu a vorbit despre cum a reușit să treacă peste divorțul de Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu se află încă într-o perioadă dificilă a vieții sale. În urmă cu doi ani, artista și tatăl fetițelor sale, Alexandru Ciucu, au decis să meargă pe drumuri separate. Din păcate, însă, divorțul lor se anunța a fi unul complicat și după multe întâlniri în instanță, cei doi nu au reușit să rezolve nici în momentul de față problema legată de custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

Artista își dorește custodie exclusivă cu program de vizită, în timp ce creatorul de modă vrea ca fetițele să fie o săptămână la el și una la mama lor.

Chiar dacă divorțul de tatăl fetițelor sale a reprezentat o lovitură puternică pentru ea, Alina Sorescu a reușit să treacă peste această încercare și să renască precum o pasăre phoenix.

Invitată în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube WOWnews, artista a vorbit despre toată susținerea pe care a primit-o de la fanii săi în această perioadă dificilă din viața sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alina Sorescu, despre susținerea pe care a primit-o în cea mai  grea perioadă din viața sa

Citește și: „Eu militez pentru stabilitatea lor și cred că asta înseamnă de fapt iubirea pentru copii, lor să le fie bine.” Alina Sorescu, noi declarații despre procesul cu Alex Ciucu! Cât va mai dura acesta?

Alina Sorescu a renăscut după divorțul de Alexandru Ciucu!
Alina Sorescu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu se pune problema. Se face o rocadă. În situațiile astea așa se întâmplă.” Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu! Vor fi cei doi împreună de sărbători, pentru fetițe?

Artista a mărturisit că s-a bucurat atât de susținerea femeilor, cât și bărbaților, care i-au scris și au încurajat-o. Alina Sorescu se arată recunoscătoare pentru faptul că publicul a empatizat cu situația sa.  

Eu, personal, am trecut și trec în continuare printr-o situație delicată, cu care foarte multe femei au rezonat, s-au regăsit. Îmi scriu și bărbați, care își exprimă opinia față de situația mea și asta m-a ajutat.

La început îmi era cumva teamă. Atunci când ești o persoană publică și ești expus, în momentul când în viața ta personală se întâmplă o schimbare, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, iată că dramele personale le trăiești public. Nu poți să fii persoană publică doar atunci când îți e bine. E și la bine și la rău. Mă gândeam cum va fi și cum o să duc toată presiunea asta.
Am primit atâta solidaritate și atâta susținere din partea celor care mă urmăresc în cât m-a ajutat foarte mult să citesc mesajele celor care îmi scriau. Mi-a dat putere. Mi-am dat seama că oamenii știu cine sunt, că mă apreciază, mă încurajează și merg în direcția bună.
”, a spus Alina Sorescu.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Alina Sorescu a renăscut după divorț

Alina Sorescu a renăscut după divorțul de Alexandru Ciucu!
Alina Sorescu [Sursa foto: Instagram]

Această perioadă dificilă din viața sa a reprezentat atât o lecție de viață, cât și o oportunitate de a se cunoaște mai bine. Astfel, artista susține că a renăscut după divorț și a învățat că, indiferent de situație, după nori urmează soarele.

Simt că am renăscut, că m-am redescoperit și că am învățat să mă prețuiesc mai mult, lucru pe care îl uitasem. Până la urmă soarele apare. Dincolo de nori, este soare .”, a mai spus Alina Sorescu. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu te certa cu măgarii!” Niculina Stoican, postare neașteptată pe rețelele de socializare, după ce a pierdut procesul intentat de Constantin Enceanu

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies