„Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap." Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț

„Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap.
„Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap." Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț

Cântăreața de muzică populară a vorbit despre abuzurile la care a fost supusă în timpul mariajului cu fostul său partener de viață.

Maria Dragomiroiu se numără printre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară. Cântăreața de muzică populară și-a obișnuit fanii cu aparițiile ei de senzație, cu voia bună și, bineînțeles, cu petrecerile de pomină pe care le onorează. Chiar și așa, puțini știu prin ce momente a trecut aceasta alături de fostul ei soț. Potrivit spuselor sale, soacra ei a fost vinovată pentru că relația ei cu fostul soț era toxică.

Citeste si: "Folcloristele astea, nu mai sunt ce au fost! Ce diferența e între ea și Bianca Drăgușanu?!" Cum arată Maria Constantin în costum de baie

Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț
Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț[Sursa foto: Facebook]

Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de către fostul soț

Povestea cumplită a celebrei cântărețe începe chiar din perioada în care începuse să devină foarte cunoscută. Aceasta a recunoscut că se certa foarte des cu bărbatul alături de care încerca să construiască un mariaj perfect, astfel că a ajuns să fie victima abuzurilor fizice.

„Cred că din cauza fostei soacrei a fost așa. Era o femeie foarte rea. Se ducea pe la morminte să ne despărțim. Ea zicea că vrea să ne fie bine. Au apărut probleme în căsnicie atunci când am vrut să evoluez, să fac ceva. Eu toată viața mea am visat să fac ceva. Cel mai mult am visat, nu neapărat să cânt, dar să am acoperișul meu deasupra capului.

Eu am fost motorul familiei”, a spus Maria Dragomiroiu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Ești un laș și un trădător, un alt român”. Soprana Angela Gheorghiu, mesaj tranșant pentru dirijorul Cristian Măcelaru

Maria Dragomiroiu, bătută cu bestialitate de fostul soț

Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț
Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț[Sursa foto: Facebook]

Maria Dragomiroiu, bătută cu bestialitate de fostul soț

Cântăreața a știut de la început că era înșelată de partener, astfel că a mers acasă la soacră pentru a verifica. Ajunsă acolo, ea a aflat că într-adevăr chiar așa s-a întâmplat, iar soacra ei a izbucnit și a vrut să o dea afară din casă.

„A vrut Dumnezeu să aflu! Eram acasă și eu l-am sunat, că a zis că pleacă în inspecție într-un parc.

N-a răspuns. Am sunat-o și pe soacră-mea și nu mi-a răspuns nici ea. Mi-a venit acest gând că Ion e cu o femeie la soacră-mea în garsonieră. Am lăsat copiii acasă. Am luat un taxi. Când am ajuns la lift, tocmai se închidea. Am dat să intru și în cabină era soacră-mea.

Ea a zis: «Du-te la tine acasă!». A intrat în panică și mi-am dat seama că ea știe ceva.

I-am zis că Ion e sus cu o femeie în casă, în timp ce liftul urca. Ea a început să vorbească tare ca s-o audă ei. Nu a intrat în casă că ei erau acolo. Eu am stat în scara blocului două ore și m-a invitat un vecin în casă la el”, a mai zis interpreta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului.

Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap.

Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21. Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta!

Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”,  a spus Maria Dragomiroiu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Și-a pus la punct situația”. Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu. Artista a pierdut sume mari de bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies