„Simțeam că nu sunt doriți”. Motivul pentru care Cristina Bălan trebuie să își retragă copiii de la școală

Cristina Balan
Cristina Balan si cei doi copii ai ei 

Cristina Bălan și soțul ei au povestit despre motivul pentru care și-au retras gemenii de la școală.

Cristina Bălan a vorbit despre durerea prin care trece cu gemenii ei, care sunt diagnosticați cu sindromul Down. Cântăreața și soțul ei au fost nevoiți să îi retragă pe cei mici de la școală, deoarece mediul nu era deloc unul plăcut.

Citeste si: Cristina Bălan și soțul luptă pentru binele copiilor. Gemenii suferă de sindromul Down: ”Ducem o cruce în spate”

 

Cristina Bălan, despre motivul pentru care și-a retras gemenii de la școală

 

Cristina Bălan și soțul ei au avut parte de multe bariere, deoarece gemenii lor au sindromul Down, iar acest motiv nu le-a dat voie să se integreze în societate așa cum ar fi trebuit. Cântăreața a decis să îi retragă pe cei doi de la școală, în urma comportamentului agresiv pe care ei l-au căpătat în timp.

Gabriel Bălan, soțul artistei, este de părere că cei doi copii se aflau într-un mediu toxic și simțea că nu erau deloc bine primiți. Motivul principal pentru care i-a retras de la instituția de învățământ este comportamentul agresiv pe care aceștia au început să îl prezinte.

Gabriel Bălan a menționat că cei mici au venit acasă cu foarte multe lucruri negative și că a ajuns în punctul în care de câte ori îi ducea la școală, simțea că îi duce cu forța și că nimeni nu îi dorește în locul respectiv.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cristin Balan a primit un mesaj de la Primarul sectorului 4, după ce poliția a bruscat-o de față cu cei doi copii bolnavi: „Polițista credea că fac mișto de ea”

Cristina Balan
Cristina Balan si cei doi copii ai ei [Sursa foto: Facebook]

 

 

„Pentru ei era un mediu toxic. Au luat o grămadă de chestii negative. Am ajuns în punctul în care de câte ori îi duceam acolo, simțeam că îi duc undeva cu forța, că nu sunt doriți în locul respectiv. De când s-a început școala după vacanța de Paști, noi nu i-am mai dus la școală. Mai mult rău le face. Au devenit mai închiși în ei, mai violenți.

Ajunsesem să nu mai putem să comunicăm cu el. Ori de câte ori îi aduceam acasă. timp de un sfert de oră, 20 de minute, aruncau cu lucruri, se loveau între ei sau refulau cu energii negative. Ei nu au avut deloc chestii de violență până să-i integrăm în comunitatea asta. Noi i-am tot dus, nu au fost ținuți izolați, să zici că a fost primul lor contact cu o comunitate.”
, a spus Gabriel Bălan, în cadrul unei emisiuni TV.

Cristina Balan si Gabriel Balan
Cristina Balan si Gabriel Balan au intampinat probleme la gradinita[Sursa foto: Facebook]

 

Gabriel Bălan, despre educatoarea gemenilor

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Gabriel Bălan a spus despre educatoarea celor doi copii că nu a fost pregătită să aibă grijă de aceștia, din cauza problemelor pe care le au.

 

„Educatoarea neavând nici experiență de părinte, niciun minim de informație, adică o formare de cum să interacționezi cu copiii cu CES, adică Copii cu nevoi Educaționale Speciale, a ajuns să-i izoleze. ”, a spus Gabriel Bălan.

Cristina Balan
Cristina Balan si copiii ei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce amendă riscă interpreta Cristina Bălan după scandalul cu Poliția Locală? A încălcat sau nu legea, după ce și-a lăsat copiii să se joace la tobogan pe timpul stării de alertă

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Simptomele care dau de gol leucemia! Aceasta este boala care poate trece neobservată pâna în stadiul terminal

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies