„Sincer acelea sunt cele mai grele momente și de care mă tem cel mai mult. Din păcate nu sunt cel mai bun exemplu.” Ce a mărturisit Anca Serea despre copiii ei

„Sincer acelea sunt cele mai grele momente și de care mă tem cel mai mult. Din păcate nu sunt cel mai bun exemplu.” Ce a mărturisit Anca Serea despre copiii ei
„Sincer acelea sunt cele mai grele momente și de care mă tem cel mai mult. Din păcate nu sunt cel mai bun exemplu.” Ce a mărturisit Anca Serea despre copiii ei

Anca Serea este una dintre cele mai faimoase și apreciate vedete din România. De-a lungul timpului, și-a construit o carieră de succes, iar în prezent, la vârsta de 42 de ani, poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră profesională remarcabilă și se bucură de o familie minunată.

Anca Serea trăiește cea mai frumoasă perioadă alături de Adi Sînă și împreună au patru copii: Noah, Nava, Moise și Leah. Pe lângă aceștia, Anca Serea mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, pe nume David și Sarah.

Citește și: „Niciodată în viața mea! Nici măcar la nuntă” Ce nu a făcut Anca Serea niciodată, nici măcar la nunta cu Adi Sînă! Vedeta are reguli stricte de la care nu se abate, indiferent de situație

Anca Serea, speriată de ce ar putea să li se întâmple copiilor

Anca Serea este destul de activă în mediul online și se bucură de mulți oameni care o apreciază și îi sunt alături. Vedeta le povestește celor de acasă multe lucruri din viața ei, iar ultima dată le-a transmis cât de greu este uneori pentru ea să fie mamă.

Vedeta a fost întrebată cum reușește să treacă peste momentele grele cu copiii, atunci când vine vorba despre sănătate și nu numai.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Ați trecut prin momente dificile cu copiii, de exemplu legate de sănătate? Cum gestionați?”, a fost întrebarea unuia dintre urmăritori.

Ce a mărturisit Anca Serea pe rețelele de socializare

Anca Serea a spus că cele mai grele și înfricoșătoare momente pentru ea sunt cele legate de anumite situații sau evenimente.

Ea recunoaște că nu se consideră a fi cel mai bun exemplu în a face față acestor situații, trecând prin momente de panică și creându-și scenarii pesimiste în mintea sa. De asemenea, se învinovățește în mod absurd pentru unele situații, făcând o listă cu gânduri negative.

„Sincer acelea sunt cele mai grele momente și de care mă tem cel mai mult. Din păcate nu sunt cel mai bun exemplu în acest sens.

Intru în panică, îmi fac cele mai negre scenarii. Mă învinovățesc absurd și lista poate continua. Totuși, am mare încredere în medici și am găsit mereu o echipă foarte bine pregătită.”, a scris Anca Serea pe contul său de Instagram.

Citește și: ”Eram ocolit, eram evitat, deşi cei de la televiziune simţeam, ştiam că încercau să găsească fel de fel de subterfugii să mă strecoare într-o emisiune.” Florin Piersic trebuia să apară în filmul „Liceenii”, alături de fiul său



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Am făcut asta în fiecare zi, timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău. Am un stil de viață de la care nu mă abat.” Anca Țurcașiu, secretul unei siluete de invidiat, la 53 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies