Singura afacere în care Alina Vidican a colaborat cu Valentina Pelinel! Au adus pe linia de plutire hotelul din Timişoara al familei!

Singura afacere în care Alina Vidican a colaborat cu Valentina Pelinel! Au adus pe linia de plutire hotelul din Timişoara al familei!
Singura afacere în care Alina Vidican a colaborat cu Valentina Pelinel! Au adus pe linia de plutire hotelul din Timişoara al familei!

E clar că Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul.

Datele financiare arată că Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul din Timişoara. Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat în 2016. Pe numele celor doi se aflau mai multe afaceri şi proprietati. Presa a relatat ăa, la partaj, printre bunurile care i-au revenit Alinei Vidican se număra şi hotelul din Timisoara al familiei, pe care Cristi Borcea l-a cumpărat în 2009, cu 5 milioane de euro, de la fostul fotbalist Ioan Timofte.

( vezi cum arată şi cu ce se ocupă nepoata lui Cristi Borcea)

Citeste si: Scandalul mocnit dintre Alina Vidican și Valentina Pelinel! Detalii bombă despre cum se înțeleg ”femeile lui Borcea” EXCLUSIV

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul. Valentina a făcut reclamă stabilimentului

Firma care deţine hotelul, „Boavista Sport SRL”,  o are ca acţionar principal pe Elena, mama lui Cristi Borcea, iar stabilimentul este administrat de Sergiu, fratele Alinei. Chiar dacă s-a speculat că familia ar fi tentată să vândă hotelul, pentru 4 milioane de euro, printr-o firma de avocatură, lucrul acesta nu s-a întâmplat. Din 2009 până în 2017, „Boavista Sport SRL” a bifat pierderi totale de aproximativ 1,2 milioane de euro.

În 2018, Borcea i-a cerut Valentinei Pelinel să devină imaginea hotelului. Valentina s-a deplasat la Timişoara unde a realizat câteva pictoriale în camerele hotelului şi la restaurant, pe care le-a promovat pe paginile ei de socializare.

Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul: "Vă vom cuceri printr-o atmosferă specială şi preţuri imbatabile” 

Nu mai e un secret că Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul.

„Voi cum vă imaginaţi camera ideală de hotel? Pentru mine înseamnă un spaţiu relaxant, elegant şi care atrage prin detaliile rafinate. Vă prezentăm noile apartamente spaţioase din corpul B al hotelului. Vă vom cuceri printr-o atmosferă speciala şi preţuri imbatabile”, era mesajul Valentinei Pelinel pentru turisti. Întâmplător sau nu, „Boavista Sport SRL” a realizat profit pe 2018, unul de 144.209 lei, cel mai bun rezultat al firmei din 2006.
E drept, firma are încă datorii enorme, acumulate în anii precedenţi, chiar dinainte ca Borcea să preia hotelul. La finalul lui 2018, restanţele firmei erau de 13.042.983 lei, adică aproximativ 2,8 milioane de euro.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cât a investit Alina Vidican, după divorţul de Cristi Borcea, în imaginea ei! Suma e FABULOASĂ

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies