Daca gatesti aceasta leguma pentru mai mult timp, va dezvolta mai cu 40% mai multe vitamine si minerale.
Multi experti recomanda sa consumi morcovi gatiti. Acestia sunt recomandati persoanelor care sufera de cancer. Beta Cartoenul, vitamina K, vitaminele E, B1, B2, 3, 6, vitamina C, acidul folic, fosforul si potasiul pot fi extrem de benefice in tratamentul si prevenirea cancerului.
Daca gatesti morcovii mai mult timp:
- iti reduci riscul de atac cerebral cu pana la 40%.
- iti protejezi vederea
- iti imbunataesti digestia si functia fiactului
- te protejezi de mai multe tipuri de cancer
- ai grija de inima si vasele de sange
- iti intaresti imunitatea
- iti imbunatatesti aspectul pielii
sursa
Multi experti recomanda sa consumi morcovi gatiti.
Acestia sunt recomandati persoanelor care sufera de cancer. Beta Cartoenul, vitamina K, vitaminele E, B1, B2, 3, 6, vitamina C, acidul folic, fosforul si potasiul pot fi extrem de benefice in tratamentul si prevenirea cancerului.
Daca gatesti morcovii mai mult timp:
- iti reduci riscul de atac cerebral cu pana la 40%.
- iti protejezi vederea
- iti imbunataesti digestia si functia fiactului
- te protejezi de mai multe tipuri de cancer
- ai grija de inima si vasele de sange
- iti intaresti imunitatea
- iti imbunatatesti aspectul pielii
sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro