„Singurul poster pe care m-a lăsat tata să îl țin pe ușă a fost cu Dinu!” Magdalena Chihaia a recunoscut că îi plăcea de Dinu Maxer, chiar de dinainte să fie împreună!

„Singurul poster pe care m-a lăsat tata să îl țin pe ușă a fost cu Dinu!” Magdalena Chihaia a recunoscut că îi plăcea de Dinu Maxer, chiar de dinainte să fie împreună!
„Singurul poster pe care m-a lăsat tata să îl țin pe ușă a fost cu Dinu!” Magdalena Chihaia a recunoscut că îi plăcea de Dinu Maxer, chiar de dinainte să fie împreună!

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer formează un cuplu fericit de ceva timp, și se pare că atracția ei pentru artist a existat cu mult timp înainte de a deveni cunoscuți ca un cuplu oficial.

După divorțul lui Dinu de Deea, el a găsit a început din nou să se bucure de viață și să îi vadă adevărata frumusețe.

Citește și: „Am aflat efectiv cu o oră înainte să ajung acolo și eram praf. Am cântat, mi-au făcut jobul. După am plecat.” Ce i s-a întâmplat Antoniei la un concert, după ce a avut parte de un eveniment tragic

Ce gest a făcut Magdalena Chihaia pentru Dinu Maxer

Magdalena Chihaia a dezvăluit recent un gest romantic pe care l-a făcut acum câțiva ani pentru bărbatul care avea să devină iubitul ei. La acea vreme, era doar o admiratoare obișnuită, dar destinul a făcut ca ea să devină acum partenera oficială a lui Dinu Maxer.

„Mie mi-a plăcut de Dinu din adolescență.

Eu eram fană AXXA, eu știam că există Dinu Maxer și ceilalți trei băieți. Singurul poster pe care m-a lăsat tata să îl țin pe ușă a fost cu Dinu. Fiecare a mers pe drumul lui, el oricum nu mă cunoștea. Eu fugisem fără știrea părinților, dintr-o stațiune în altă stațiune ca să văd un concert. După care, când ne-am cunoscut, aflasem că a văzut momentul meu cu sora Magdalena.
Eu deja oricum îl plăceam de foarte mult timp.”,
a precizat Magdalena Chihaia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Care este secretul relației dintre cei doi

Dinu și Magdalena au dezvăluit că unul dintre secretele relației lor și baza unei relații serioase este existența multor concepte și dorințe comune.

De exemplu, ei au petrecut două săptămâni în concediu, și au ales să își împartă această experiență cu jobul,

„Dinu: Unul dintre șocurile mele, secretele relației noastre și chiar aș spune fundamentul unei relații serioase este faptul că avem extrem de multe concepții asemănătoare, dorințe. De exemplu, am fost în concediu, ne-am întors din două săptămâni de vacanță. Nu știu câte dintre persoane și-ar dori să împartă o astfel de ieșire cu jobul.

Noi am făcut-o.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Magdalena: Contează să facem ce ne place cel mai mult.

Eu m-am bucurat când am văzut că Dinu este la fel de pasionat ca mine de ceea e face, de profesia lui, de artă. Indiferent cât de obosiți suntem, dacă e să filmăm toată ziua, ne stresăm cu ce să ne îmbrăcăm, dacă sunt călcate, dacă se asortează, când ajungem înapoi la hotel, suntem fericiți că am făcut ceva frumos, care ne-a plăcut.”, au declarat Dinu și Magdalena, la WOWnews.

Citește și: ”Așa am scăpat.” Cum a fost surprins iubitul Deei Maxer, în timp ce se plimbau în parc. Fanii s-au bucurat când au văzut imaginile



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Ne-a șocat!” Cum a decurs prima întâlnire dintre Dinu Maxer și Magdalena Chihaia cu familiile lor. Cei doi îndrăgostiți nu se așteptau la asta, așa că au avut parte de o adevărată surpriză

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies