”Sisi” continuă cu un nou episod impresionant, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

”Sisi” continuă cu un nou episod impresionant, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2
”Sisi” continuă cu un nou episod impresionant, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

“Sisi”, producția impresionantă care redă povestea de viaţă a emblematicei împărătese Elisabeta a Austriei, continuă, în această seară, cu un nou episod, începând cu ora 22:00, la Kanal D2.

În această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2,  un nou episod “Sisi” îi va purta pe fanii îndrăgitei producții în lumea fermecătoarei Împărătese, a cărei viață impresionantă nu inceteaza sa fascineze.

Noaptea nunții se dovedește a fi un eșec, dar Împăratul (Jannik Schümann) își arată afecțiunea pentru Sisi (Dominique Devenport) mimând desăvârșirea căsătoriei pentru ca, în ochii tuturor, să fie totul ca la carte. Sisi știe că amânarea acordată nu poate fi decât de scurtă durată- pentru binele ei, și pentru binele imperiului, pentru că se așteaptă un moștenitor la tron.

Fanny (Paula Kober) este demascată de către nemiloasa Contesa Esterhazy (Tanja Schleiff) ca fiind o escroacă, si este alungată de la curte. Sisi își perde confidenta, iar familia ei pleacă, ceea ce îi dă tinerei împărătese o stare ne neliniște.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Relația cuplului imperial este pusă la o altă încercare, atunci când Franz Grünne (David Korbmann) este pedepsit pentru abatere, iar Sisi nu știe cum să reacționeze.

În egala măsură, Sisi simte că trebuie să-și accepte soțul așa cum este, și cu partea lui întunecată, dacă își dorește cu adevărat să fie împărăteasă. La prima mare recepție de Stat, Sisi este cea care îl ajută pe Franz să domolească relațiile cu maghiarii rebeli.

Nu ratati, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, un nou episod din “Sisi”. Producția poate fi urmarită săptămânal, la Kanal D2, în fiecare joi, pe tronsonul Club 22, de la ora 22:00.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies