Sisi, gata pentru marele eveniment

Sisi, gata pentru marele eveniment
Sisi, gata pentru marele eveniment

Sisi, gata pentru marele eveniment “Sisi”, producția impresionantă care redă povestea de viaţă a emblematicei împărătese Elisabeta a Austriei, cea care a rămas în memoria colectivă drept primul superstar al Europei, continua, in aceasta seara, cu un nou episod, incepand cu ora 22:00, la Kanal D2.

Telespectatorii avea ocazia sa o descopere, prin intermediul Kanal D2, pe Sisi, această femeie intrata in legenda, iubitoare de libertate, a fascinat o lume întreaga.  Aflati-i povestea plina de istorie, de exuberanţă, strălucire, dar şi de intrigi, in fiecarecare joi, de la ora 22:00, la Kanal D2.

Logodna cu Franz (Jannik Schümann) ii schimbă complet viața lui Sisi (Dominique Devenport), iar viitoarea împărăteasă trebuie să fie pregătită pentru viața la curtea vieneză în cel mai scurt timp posibil.

Sisi își face o prietena neobisnuita,  prostituata Fanny (Paula Kober), care ii devine confidenta apropiata și servitoare, si care va si încearca să o pregătească pe Sisi pentru îndatoririle ei conjugale. În timpul pregătirilor pentru nuntă, Franz este forțat să-și trimită soldații la război, dar nu-și poate învinge complet dușmanii puternici, iar Napoleon al III-lea (Boris Aljinovic) devine cel mai mare adversar al său. Cu toate acestea, se apropie evenimentul secolului: nunta.
Și viitoarea împărăteasă trebuie să se pregătească și pentru noaptea nunții...

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D2, un nou episod din “Sisi”. Productia va putea fi urmarita saptamanal, la Kanal D2, in fiecare joi, de la ora 22:00.

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies