Site-ul kfetele.ro are varianta de mobil

Site-ul kfetele.ro are varianta de mobil
Site-ul kfetele.ro are varianta de mobil

Site-ul kfetele.ro, proprietate online a Kanal D, are o noua interfata si este acum disponibil si in varianta de mobil.

Kfetele.ro devine astfel un instrument de informare mai rapid si mai atractiv, adaptat ritmului de viata si nevoilor de informare ale femeii moderne.

Stirile din moda, sfaturile de frumusete si despre remediile pentru sanatate pot fi accesate si parcurse cu mai multa usurinta, atat pe desktop, cat si pe ecranul telefonului mobil, gratie unui design simplificat, pe cat de atractiv, pe atat de functional.

In plus, publicatia ofera si optiunea unui continut aditional prin link-uri usor accesibile, la pagini externe.   

Gandita ca o publicatie online premium, site-ul kfetele.ro este o sursa de informare de referinta pentru femeile active, aflate mereu in cautare de informatii utile de Fashion, Beauty, Work&Life Balance, Shopping, Lifestyle, Horoscop, Multimedia. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Kanal D, lider absolut de audienta cu “Teo Show”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies