Smiley a spus totul despre Gina Pistol! Declarații spumoase: „Era firesc să...”

smiley, a spus, totul, gina pistol, declarații
smiley, a spus, totul, gina pistol, declarații

Smiley a acordat un interviu plin de detalii spumoase despre Gina Pistol și, implicit, despre relația lor. Solistul a spus totul despre iubita lui!

Smiley a spus, pentru prima oară, totul despre Gina Pistol, femeia cu care formează un cuplu de mai bine de patru ani! În cadrul interviului pe care l-a acordat, Smiley a oferit declarații spumoase despre relația sa de cuplu în perioada izolării, perioadă care le-a priit de minune.

Citeste si: Smiley, beție de zile mari! „M-au adus pe brațe acasă”

”Gina a fost lângă mine în toată această perioadă.

Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. (zâmbește) Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână.
Ăsta sunt eu,” a mărturisit Smiley.

smiley, a spus, totul, gina pistol, declarații
smiley, a spus, totul, gina pistol, declarații

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei,” a mai povestit faimosul solist despre iubita sa, prezentatoarea TV Gina Pistol.

Citeste si: Gina Pistol l-a pipăit pe Smiley într-o zonă intimă! Imaginea a ajuns pe social media

Smiley, declarații spumoase despre Gina Pistol!
A spus totul despre relația cu frumoasa prezentatoare TV!

Totodată, solistul a povestit și despre perioada de izolare, despre revenirea din Statele Unite ale Americii și despre timpul petrecut împreună cu prietenii și colegii săi.

”A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. A fost tare că perioada de după întoarcerea din America am petrecut-o cu doi dintre colegii și prietenii mei de la Ha și a fost ca o tabără băiețească în care am făcut muzică, ne-am jucat FIFA, am mai făcut câte un

grătar, am mai cântat.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

smiley, a spus, totul, gina pistol, declarații
smiley, a spus, totul, gina pistol, declarații

A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina.

Fiecare zi a avut farmecul, bucuria și descoperirile ei în suflet și în casă. Mă bucur că a răzbătut starea mea de spirit pe Insta, am făcut și live-uri pe YouTube, am postat mai des, am vorbit mai des cu oamenii, chiar am făcut lucruri pe care mi le doream de mult,” a declarat Smiley, potrivit Cancan.

Citeste si: Fotografia cu Gina Pistol pe care a postat-o Smiley pe pagina lui! Poza a strans 300 de mii de like-uri



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Fotografia cu Gina Pistol pe care a postat-o Smiley pe pagina lui! Poza a strans 300 de mii de like-uri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies