Smiley, imagine inedită cu burtica de gravidă a Ginei Pistol! „Dimineața cu fetele mele”

Smiley, imagine inedită cu burtica de gravidă a Ginei Pistol! „Dimineața cu fetele mele”
Smiley, imagine inedită cu burtica de gravidă a Ginei Pistol! „Dimineața cu fetele mele”

Smiley și-a emoționat fanii cu o imagine inedită. Cântărețul abia așteaptă să devină tătic.

Gina Pistol a postat de curând câteva imagini de colecție cu ecografia fiicei ei. Smiley, extrem de emoționat, a postat și el câteva fotografii cu „fetele lui”.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar vestea că vor deveni părinți a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi radiază de fericire și sunt extrem de nerăbdători să o cunoască pe micuță.

Frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite este în ultimul trimestru de sarcină, iar Smiley nu o pierde din ochi nicio secundă.

Marele anunț al sarcinii a fost făcut de cei doi pe rețelele de socializare, într-un vlog extrem de emoționant. Gina Pistol și Smiley au recunoscut atunci că formează un cuplu de câțiva ani și că urmează să devină părinți. Aceștia au mai povestit cum s-au cunoscut și multe alte picanterii din viața lor de cuplu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Iasmina Halas este gravidă?! Tânăra a postat o poză cu un test de sarcină: "Şi el îşi doreşte"

„Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici.

Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”,  scria Gina Pistol pe Instagram anul trecut.

Lumea îmi zice Smiley tăticul, nu-mi mai spun Smiley omul!!

smiley si burtica de gravida a ginei
Smiley și fetele lui[Sursa foto: Instagram]

Smiley a povestit de curând într-o emisiune tv cât de nerăbdător este să o cunoască pe micuța lui.

Citeste si: Chef Cătălin Scărlătescu a scăpat de burlăcie! Ce a declarat bucătarul

„Sunt pe ultima 100 de metri, la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Sunt entuziasmat să o cunosc. Nu știm exact, aflăm luna aceasta data, mai durează o lună și un pic când va naște Gina. De la o vreme, toată lumea îmi zice Smiley tăticul, nu-mi mai spus Smiley omul”,  a spus Smiley ieri, la o emisiune tv.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies