Smiley și CRBL, despre condițiile în care cântau atunci când făceau parte din trupa Simplu: „Scena era formată din două camioane care s-au lipit. Stâlpi și gaură între scene.”

Smiley și CRBL, despre condițiile  în care cântau atunci când făceau parte din trupa Simplu: „Scena era formată din două camioane care s-au lipit. Stâlpi și gaură între scene.”
Smiley și CRBL, despre condițiile în care cântau atunci când făceau parte din trupa Simplu: „Scena era formată din două camioane care s-au lipit. Stâlpi și gaură între scene.”

Cei doi artiști și-au adus aminte de perioada în care făceau parte din trupa Simplu.

Smiley și CRBL sunt doi artiști foarte îndrăgiți și apreciați de la noi din țară, care de-a lungul timpului s-au făcut remarcați prin intermediul talentului lor muzical, dar și cu ajutorul prezenței scenice, care este de-a dreptul spectaculoasă.

Deși azi se bucură de un succes incontestabil, artiștii au plecat de jos, iar primul lor contact cu muzica a fost odată cu înființarea trupei Simplu, care s-a bucurat de un succes considerabil.

Invitați în cadrul podcastului „ANTURAJ”, cei doi artiști au vorbit despre începuturile lor în cariera muzicală.

Smiley, despre greutățile întâmpinat la începutul carierei

Citește și: Cum este viața de tătic pentru Smiley? Artistul a povestit cum reușește să nu îi insufle anumite frici copilului. „Gina e un pic mai relaxată.”

Smiley și CRBL, despre condițiile vitrege în care cântau atunci când făceau parte din trupa Simplu
Smiley [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: CRBL și soția lui, Elena, s-au despărțit după 16 ani de căsnicie. Artistul a făcut anunțul care a șocat pe toată lumea. „Această hotărâre nu a fost ușoară.”

Deși în ziua de astăzi artistul își permite o aparatură modernă și cântă pe sume frumoase de bani, în trecut lucrurile stăteau cu totul altfel.

Noi fiind băieți, ne trebuia un spațiu în care ne schimbam toți. Ne duceam la scenă, în 90% din concertele pe care le aveam, aveam microfoane cu fir. Noi trebuia să facem schimbări de poziții, ne duceam pe colo, pe colo, eu trebuia să cânt în timpul ăsta. Ne împiedicam în ele. De cele mai multe ori, nu aveam trei microfoane, aveam unu. După aia, spațiu.

Ce spațiu? Că de multe ori eram...”, a povestit Smiley.

Smiley și CRBL, nevoiți să cânte pe o scenă improvizată

Smiley și CRBL, despre condițiile vitrege în care cântau atunci când făceau parte din trupa Simplu
CRBL[Sursa foto: Instagram]

Cei doi artiști se amuză și în ziua de astăzi despre condițiile pe care le aveau la începutul carierei, fiind nevoiți să cânte chiar și pe scene improvizate.

CRBL: Vă dau exemplu de scenă unde a cântat trupa Simplu.

Era strângerea recoltei într-un sat și scena era formată din două camioane care s-au lipit. S-au lipit remorcile una lângă alta, ia și dansează tu cu Simplu. Stâlpi, tavanul la 2 metri și gaură între scene, între camioane.

Smiley: Podeaua nu era nivelată. Erau niște scânduri care erau puse pe nivele diferite.

CRBL: Două camioane, nu aveai cum să dansezi! Și erau struguri atârnați, ceapă, dovlecei, că era strângerea recoltei.

”, au povestit artiștii.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cabral și Andreea Ibacka, momente de cumpănă! Cei doi soți au avut parte de o situație neașteptată în vacanță: „Am trecut prin toate fricile și panicile.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies