Smiley și Gina Pistol, părinți pentru a doua oară? Dezvăluirile făcute de artist: „Îi facem un frățior lui Josephine?”

Smiley și Gina Pistol, părinți pentru a doua oară?
Smiley și Gina Pistol, părinți pentru a doua oară?

Artistul a vorbit, de curând, despre posibilitatea de a deveni din nou tată! Josephine va avea un frățior?

În luna martie a anului 2021, Smiley și Gina Pistol, unul dintre cele mai cunsocute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, deveneau părinți pentru prima oară, iar anunțul a fost o mare surpriză pentru toată lumea. Cei doi au reușit să își construiască familia la care au visat toată viața, dar se pare că nu vor să se oprească aici! La scurt timp după ce frumoasa blondină a adus-o pe lume pe Josephine, fetița lor, fanii s-au întrebat dacă nu cumva au în plan să devină părinți pentru a doua oară.

De curând, Smiley a vorbit desschis despre acest subiect, lămurind pe toată lumea!

Citeste si: Gina Pistol se confruntă cu probleme serioase de sănătate! Iubita lui Smiley cere ajutorul fanilor: „Mă dor foarte tare! Ce să fac?”

Smiley și Gina Pistol, părinți pentru a doua oară?
Smiley și Gina Pistol, părinți pentru a doua oară?[Sursa foto: Instagram]

Smiley și Gina Pistol își doresc al doilea copil?

Vestea că Gina Pistol este însărcinată pentru prima oară și că urmează să îl facă tătic pe Smiley a fost o mare bucurie la acea vreme.

Între timp, cei doi au devenit părinții unei fetițe minunate, pe care au numit-o Josephine, iar viața lor s-a schimbat radical din toate punctele de vedere. Acum, foarte multă lume se întrebă dacă cei doi vor să își mărească familia, iar răspunsul a venit chiar din partea lui Smiley.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Invitat în cadrul unui podcast realizat recent, artistul a dezvăluit că această decizie ar trebui să vină din partea iubitei lui, Gina Pistol, căci totul depinde de ea. În completare, Smiley nu a oferit un răspuns clar, lăsând astfel loc de interpretări.

„N-aș putea să spun.  Asta e întrebarea frecventă, aparent pe care mi-o pun și eu mie: Când îi facem un frățior lui Josephine? N-aș putea să răspund la asta, șefa de proiect este aici, care așa…” , a spus Smiley în cadrul podcast-ului.

Citeste si: Gina Pistol și Smiley nu mai sunt împreună? Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV: „Nu i-am fost iubită bună. Nici nu am incercat”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Gina Pistol își dorește al doilea copil?
Gina Pistol își dorește al doilea copil?[Sursa foto: Instagram]

Cei doi au angajat o bonă pentru Josephine

Implicați în nenumărate proiecte, Smiley și Gina Pistol sunt mai mereu plecați de acasă, iar pentru acest lucru au angajat deja o bonă care să se ocupe de fetița lor, Josephine. De asemenea, micuța este îngrijită și de bunicile ei, mama Ginei și mama lui Smiley fiindu-i mereu alături când are nevoie.

„Am găsit o bonă cu care ne înțelegem foarte bine și care vine în timpul zilei. Dacă va fi nevoie, mama sau mama lui Gina. Cred o să stau și eu mai mult acasă, pentru că n-aș vrea să fiu și eu plecat în același timp. Facem cu rândul”, a spus Smiley în carul unui podcast.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gina Pistol, mămică pentru a doua oară? Vedeta a spus tot adevărul: „Lasă-mă puţin”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies