Smiley și Gina Pistol, pregătiți de nuntă? Ce a publicat artistul pe rețelele de socializare

Smiley și Gina Pistol, pregătiți de nuntă? Ce a publicat artistul pe rețelele de socializare
Smiley și Gina Pistol, pregătiți de nuntă? Ce a publicat artistul pe rețelele de socializare

Smiley și Gina Pistol au decis să meargă în vacanță în Thailanda, după ce primele zile din noul an le-au petrecut la Vatican.

Recent, artistul a publicat un mesaj în mediul online, care ridică câteva semne de întrebare atunci când vine vorba despre relația lui cu Gina Pistol.

Citește și: „Vedere de la mare.” Ce fotografie a postat Gina Pistol pe rețelele de socializare

Ce a publicat artistul pe rețelele de socializare

Smiley și Gina Pistol au o relație frumoasă de mulți ani de zile, iar împreună au o fetiță pe nume Josephine, care, pe 9 martie va împlini 2 ani.

Cu toate că iubirea lor este una sinceră și relația lor pare să meargă în direcția corectă, cei doi îndrăgostiți nu și-au făcut până în momentul actual planuri de căsătorie. Recent, artistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare, care i-a făcut pe internauți să își pună întrebări despre o posibilă nuntă în viitorul apropiat.

Artistul a postat pe InstaStory un filmuleț în care apar mai multe mese și scaune aranjate pentru o petrecere de nuntă, precum și câteva aranjamente florale, într-un peisaj de-a dreptul miraculos, la malul mării.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pe fundalul filmulețului se aude piesa „Dansând cu ea” a lui Smiley, totul fiind însoțit de mesajul: „Gina Pistol, cum ți se pare?”

Pe lângă aceste lucruri, atât Smiley, cât și Gina, au postat pe rețelele de socializare o imagine din vacanță.

Ei se îmbrățișează și zâmbesc la cameră. Fotografia a fost însoțită de mesajul: „Stare de vacanță”.

Citește și: “Eu sunt opusul lui.” Gina Pistol, dezvăluiri despre cum a reușit să îl cucerească pe Smiley. Prezentatoarea a menționat toate detaliile

Gina Pistol, vacanță cu peripeții

Prima parte din vacanța celor doi îndrăgostiți a fost plină de peripeții și nu s-au putut bucura de prea mult soare, la Vatican, deoarece în cea mai mare parte a timpului a plouat, iar în

zilele în care și-ar fi dorit să stea la plajă, le-au petrecut în camera resortului.

În momentul în care au prins o zi frumoasă, Gina Pistol a uitat să se dea cu cremă de protecție și s-a ars, iar tenul ei a devenit roșu.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare că a dat întreaga familie cu cremă, dar ea a uitat să se dea.

Citește și: Pavel Bartoș l-a lovit pe Tudor Chirilă în cap, iar artistul a căzut de pe scenă. Prezentatorul i-a sărit în ajutor. Ce s-a întâmplat între cei doi



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„A fost o dovadă de inconștiență.” Ce i s-a întâmplat Ilincăi Vandici, după ce a plecat de acasă, la 18 ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies