Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți peste câteva zile! Cum au aranjat camera fetiței?

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți peste câteva zile
Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți peste câteva zile!

Smiley și Gina Pistol au făcut ultimele pregătiri pentru a o întâmpina pe micuța lor.

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată în doar câteva zile. Emoționați și extrem de nerăbdători să o cunoască pe micuță, cei doi au pus la punct ultimele detalii pentru a o întâmpina pe fiica lor.

Gina Pistol și-a făcut deja bagajul și se pare că ultimele detalii au fost puse la punct în ceea ce privește camera fetiței. Prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuțite a împărtășit cu internauții căteva fotografii în care a surprins mobilierul nou, în tonuri de roz și bej, pe care l-a ales pentru micuță.

Smiley a publicat și el un video în care le prezintă fanilor camera fetiței.

În ceea ce privește nașterea în sine, Gina are deja totul pregătit. Vedeta le-a povestit fanilor că și-a pregătit deja geanta pentru maternitate, care conține și kit-ul pentru recoltarea celulelor stem.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum trebuie să mă mai uit prin ea pentru că am eu așa o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum mă uit în fiecare zi în ea”,  a mărturisit Gina Pistol.

Citeste si: Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița! Declaraţii emoţionante!

Gina Pistol are probleme cu somnul din cauza emoțiilor

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți peste câteva zile
Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți peste câteva zile[Sursa foto: Instagram]

Deși are totul sub control, viitoarea mămică a recunoscut că este foarte agitată în această perioadă, având în vedere că mai sunt doar câteva zile până când își va cunoaște bebelușa. Gina a mărturisit că nu poate dormi mai mult de două ore pe noapte din cauza emoțiilor. Smiley este și el foarte nerăbdător să își aducă fetele acasă și nu ezită să posteze, ori de câte ori are ocazia, poze prin care își declară dragostea față de iubita lui.

Citeste si: Gina Pistol, probleme cu sarcina! Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley

În perioada asta toată lumea îmi recomandă să dorm, să mă odihnesc, dar ce credeți: Nu pot să dorm. Dorm o oră jumate, două cel mult, mă trezesc(...) cumva cred că mă pregătesc pentru ce va urma”,   a explicat Gina.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies