MESAJE DE PAȘTE - 2 Mai 2021. Alege un mesaj, SMS, urare sau felicitare pentru părinți, iubit (ă), bunici, socrii, prieteni, colegi, frați, șefi de Învierea Domnului!

MESAJE DE PAȘTE 2021: MESAJE creștine de PAŞTE 2021. Alege un mesaj pentru părinți, iubită, bunici, socrii, colegi, frați, șefi de 02.05.2021! Paște fericit 2021!
Urări și felicitări de PAŞTE 2021!

MESAJE DE PAȘTE - 2 Mai 2021. Creștinii ortodocși din România sărbătoresc Paștele pe 2 mai 2021. Iată cele mai frumoase mesaje de Paşte 2021.

Mesaje Paște 2021. În anul 2021, Paștele orthodox pică în același week-end cu 1 Mai 2021. La o aproape o lună distanță față de Paștele catolic, Paștele ortodox este sărbătorit de milioane de creștini din întreagă țară. În fiecare casă gospodinele pregătesc mesele cu produse tradiționale de miel, specifice acestei sărbători. Aperitivele festive pentru Paște, drobul de miel, fripturi fezandate în sosuri speciale, pască, prăjituri alese și cozonaci, îmbogățesc mesele românilor în această zi a Învierii Lui Iisus Hristos.

Paștele reprezintă o sărbătoare a iubirii și a iertării. Așezați pe lângă masă, creștinii ce serbează Paștele 2021, pot trimite mesaje, urări, felicitări și gânduri bune către membrii familiilor, colegi, prieteni și șefi de PAŞTE 2021!

MESAJE DE PAȘTE 2021: MESAJE creștine de PAŞTE 2021. Alege un mesaj pentru părinți, iubită, bunici, socrii, colegi, frați, șefi de 02.05.2021! Paște fericit 2021!

Citeste si: SMS-uri, felicitări și urări de Paște fericit 2021. Cele mai speciale mesaje cu ocazia Învierii Domnului

Mesaje de PAŞTE 2021: Topul celor mai frumoase mesaje, SMS-uri, urări, felicitări de PAŞTE!
Mesaje de PAŞTE 2021: Topul celor mai frumoase mesaje, SMS-uri, urări, felicitări de PAŞTE![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: MESAJE DE PAȘTE FERICIT 2021. Cele mai frumoase felicitări și urări de Învierea Domnului

Mesaje Paște 2021.

"Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!"

"O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!"

"Sfintele sărbători de Paște să va aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajută semenii. Hristos a Înviat!"

"Cu ocazia sărbătorii sfântului Paște îți doresc să îți fie iertate toate păcatele, Paște Fericit!"

"Praznic Fericit va doresc cu ocazia Sfintelor Paște, Dumnezeu să va binecuvânteze, Hristos a Înviat!"

"Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă.

Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!"

"E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

"Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!"

"Minunea Învierii Domnului să dăinuie în inimile voastre, să va lumineze viață și să va aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldură în sufletele voastre! Hristos a înviat!"

"Sfânta sărbătoare de Paște este un moment în care dragostea, pacea și seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!"

"De Paști îți doresc să dai de oul încondeiat câștigător, de cozonacul cel mai pufos, să prinzi iepurașul de urechi și să-l scuturi bine de tot de cadouri, să fii înconjurat de prieteni!"

"Îmi doresc ca primăvara asta să te am aproape și să îmi luminezi viața. Pentru mine, miracolul sărbătorii rămâne iubirea dintre oameni și puterea de a face lumea mai frumoasă prin dragoste. Paști minunate.

"Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună."

"Pastele este o mareata promisiune prin care Domnul ne aduce in preajma renasterii noastre in fiecare an .Fie ca promisiunea Pastelui sa iti umple inima cu pace si bucurie! Paste fericit 2021!"

"Fie ca Domnul sa te binecuvanteze cu ocazia preafericitei zile a Pastelui .Fie ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug, succes si fericire. Un Paste fericit!"

"Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri. Un Paste fericit!"

MESAJE DE PAȘTE 2021: Mesaje creștine de 02.05.2021. Felicitări PAŞTE 2021. TEXTE pentru 2 MAI 2021. Urări de PAŞTE 2021. Hristos a înviat!

Citeste si: Mesaje, urări și felicitări de Florii 2021. Cele mai deosebite mesaje de la mulți ani pentru cei dragi cu nume de flori

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cele mai frumoase mesaje de PAŞTELE 2021.
Cele mai frumoase mesaje de PAŞTELE 2021.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mesaje de Paşte 2021: Urări şi felicitări cu Hristos a Înviat şi Paşte Fericit!

Mesaje Paște 2021. "M-a contactat iepurașul și mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paște. Sunt puțîn în dilema! Ar trebui că în dimineață de Paște să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai grădina… Să vin pe balcon? Aștept răspuns!"

"Iepurașul mustăcios e de Paște norocos, nu-ți lasă cadou în ghete, are el alte secrete. Pască, ouă înroșite, cozonacu, mielul fript și un PAȘTE FERICIT!!!"

"În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună….HRISTOS A ÎNVIAT!!!!"

"Paște mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate."

"Bucuria vine din lucruri mărunte, liniștea vine din suflet, lumina vine din inima fiecăruia! Va urez un PAȘTE FERICIT!"

"Iisus să va ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să va spele necazurile din suflet!! Paște Fericit!"

"De Paști îți doresc să dai de oul încondeiat câștigător, de cozonacul cel mai pufos, să prinzi iepurașul de urechi și să-l scuturi bine de tot de cadouri, să fii înconjurat de prieteni!"

"Îmi doresc ca primăvara asta să te am aproape și să îmi luminezi viața. Pentru mine, miracolul sărbătorii rămâne iubirea dintre oameni și puterea de a face lumea mai frumoasă prin dragoste. Paști minunate.

"Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună."

MESAJE DE PAȘTE 2021: Cele mai frumoase mesaje de PAŞTE 2021.

Citeste si: Urări de Paşte 2021. Cum să le spui ”Paște fericit!” celor dragi printr-un mesaj original

Felicitări PAŞTE 2021. TEXTE pentru 2 MAI 2021. Urări de PAŞTE 2021. Hristos a înviat!
Felicitări PAŞTE 2021. TEXTE pentru 2 MAI 2021. Urări de PAŞTE 2021. Hristos a înviat![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mesaje de Paște 2021. Cele mai frumoase urări pentru familie și prieteni

Mesaje Paște 2021. "Anul acesta nu mai există sponsorizări așa că îți aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie și multă iubire. Semnat: Iepurașul!"

"Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!"

"Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Și trei cuvinte: Hristos a Înviat!"

"Hristos a înviat! Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și bafta la ciocnit… ouă!"

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!”

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!”„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!”

„Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și baftă la ciocnit ouă!”

„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Cele mai sincere urări de sănătate, zile senine și multe bucurii de Sfintele Sărbători! Hristos a Înviat!”

„Cu lumânări aprinse şi sufletul curat sa spunem împreună Hristos a înviat!”

„Cu ocazia Învierii Domnului vrem să vă urăm toate cele bune: lumina în suflet, dragoste și sănătate. Hristos a Înviat!”

„De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?”

MESAJE DE PAȘTE 2021: Hristos a înviat! Foto cu urări de Paște 2021!

Hristos a înviat!
Hristos a înviat![Sursa foto: PixaBay]

Mesaje Paște 2021. "Lumina Învierii Domnului să va călăuzească drumul în viață și să va aducă liniște și pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi!"

"Sărbătoarea Sfânta a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belșug și bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfânta să va ridice sufletele spre noi trepte spirituale și să va însoțească pașii pe drumul vieții."

"Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!"

"Un iepuraș cu botic alb… A venit la voi în prag… Să va aducă un ou roșu… Care să va umple coșul… Ciocniti?.. HRISTOS A ÎNVIAT!"

"Un iepuraș alb de Paști a adus și la cei săraci câte un oușor de Paști pentru că spiritul acestei sărbători să-i cuprindă pe toți din voia celui care s-a răstignit și a murit pentru noi și a înviat a treia zi după scriptură!"

MESAJE DE PAȘTE 2021: Urări și felicitări de PAŞTE 2021!

MESAJE DE PAȘTE 2021: MESAJE creștine de PAŞTE 2021. Alege un mesaj pentru părinți, iubită, bunici, socrii, colegi, frați, șefi de 02.05.2021! Paște fericit 2021!
Urări și felicitări de PAŞTE 2021![Sursa foto: PixaBay]

Mesaje Paște 2021. "Anul acesta nu mai există sponsorizări așa că îți aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie și multă iubire. Semnat: Iepurașul!"

"Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!"

"Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Și trei cuvinte: Hristos a Înviat!"

"Hristos a înviat! Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și bafta la ciocnit… ouă!"

„Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!”

„Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.”

„Hristos a înviat! Și asta se simte în orice are viața, în firul ierbii, în cantul păsărilor, în seninul cerului. Învierea este un act divin ce dă o nouă existență firii noastre. Un fapt care ne privește pe noi, ne este dată să o dobândim și s-o înțelegem. Fie ca astfel să devenim mai curați și mai buni.”

„Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!”

„Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un mesaj de Paște”

Este o zi perfectă pentru a le transmite persoanelor dragi din viața ta, câteva gânduri frumoase pentru o sărbătoare așa mare cum este PAȘTELE 2021! De cele mai multe ori lucrurile mărunte au o însemnătate aparate și cel mai bun lucru este să te folosești de acest prilej de Învierea Domnului! La mulți ani de PAȘTE 2021! 

HRISTOS A ÎNVIAT!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Urări de Paște 2021. Cele mai potrivite mesaje pentru Învierea Domnului!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies