Soacra Gabrielei Cristea, primele declaratii de cand a venit pe lume micuta Victoria: "Tavi e un tata fericit, Gabriela este o mama minunata"

Soacra Gabrielei Cristea, primele declaratii de cand a venit pe lume micuta Victoria:
Soacra Gabrielei Cristea, primele declaratii de cand a venit pe lume micuta Victoria: "Tavi e un tata fericit, Gabriela este o mama minunata"

Soacra Gabrielei Cristea a venit la Bucuresti ca sa isi cunoasca nepotica.

Mama lui Tavi Clonda nu a fost in Capitala cand a venit pe lume micuta Victoria, insa a plecat de-acasa de la Brasov dupa ce fetele au fost externate, scrie WOWbiz.ro.

"Am ştiut absolut tot ce se întâmplă. Tavi a vrut să fie prezent, să audă primul sunet al fetiţei, bineînţeles că ni l-a transmis şi nouă prin filme, mai târziu. Va fi un tată minunat, este un tată fericit.

Aşa cum şi Gabriela este o mamă minunată. A fost alături de soţia lui şi de fetiţă şi asta este foarte important", a spus mama lui Tavi Clonda la TV.

"Mi-a transmis momentul în care i-a fost dată fetiţa Gabrielei pentru prima dată şi comunicarea pe care a avut-o cu fetiţa a sus totul despre ce mamă va fi. Va fi o mamă minunată, aşa cum este şi în viaţa de zi cu zi, o persoană deosebită.

E o noră cum rar întâlneşti. Este nora perfectă, nu ştiu dacă eu sunt soacra perfectă, dar încerc. Trebuie să încercăm să fim alături de copii atunci când ne solicită şi când au nevoie de noi", a mai declarat soacra Gabrielei Cristea.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Gabi Cristea, EXTERNATA! Tavi Clonda, cel mai emotionat tatic: "Imi duc fetele acasa"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies