"Soarele" – Tarta apetisanta din branza de vaci si piersici

"Soarele" – Tarta apetisanta din branza de vaci si piersici

"Soarele" se pregateste foarte repede si are si un gust extraordinar!

 

Ingrediente pentru aluat
– 100 g de unt;
– 200 g de faina;
– 1 ou;
– 2-3 linguri de lapte;
– 4 linguri de zahar brun;
– 1 lingurita de praf de copt;
Ingrediente pentru umplutura
– 300 g de branza de vaci;
– 50-100 g de zahar brun;
– vanilina;
– 2 oua;
– 1 lingura de amidon;
– conserva de piersici;
Modul de preparare
Se amesteca faina cu unt si cu celelalte componente si se face aluatul. Nu exagerati cu timpul de framantare, caci aluatul ar putea deveni lipicios. Se pregateste tava, peste care se pune aluatul in forma dorita.
Se evidentiaza marginile formei din aluat, se strapunge aluatul cu furculita si se pune in frigider pentru 30 de minute.
Acum pregatim umplutura. Branza se rade si se adauga zahar, oua, amidon si vanilina. Forma din aluat se pune in cuptor la 180 de grade pentru 10 minute.
Umplutura din branza se pune pe forma din aluat. De asupra se aseaza feliile de piersic, asa incat sa fie putin afundate in branza.
Coptura se pune in cuptor pentru circa 30 de minute, pana cand va deveni de culoare aurie.
Sursa

Ingrediente pentru aluat

– 100 g de unt;
– 200 g de faina;
– 1 ou;
– 2-3 linguri de lapte;
– 4 linguri de zahar brun;
– 1 lingurita de praf de copt;

Ingrediente pentru umplutura

– 300 g de branza de vaci;
– 50-100 g de zahar brun;
– vanilina;
– 2 oua;

1 lingura de amidon;
– conserva de piersici;

Modul de preparare

Se amesteca faina cu unt si cu celelalte componente si se face aluatul. Nu exagerati cu timpul de framantare, caci aluatul ar putea deveni lipicios. Se pregateste tava, peste care se pune aluatul in forma dorita. Se evidentiaza marginile formei din aluat, se strapunge aluatul cu furculita si se pune in frigider pentru 30 de minute.


Acum pregatim umplutura. Branza se rade si se adauga zahar, oua, amidon si vanilina. Forma din aluat se pune in cuptor la 180 de grade pentru 10 minute.

Umplutura din branza se pune pe forma din aluat. De asupra se aseaza feliile de piersic, asa incat sa fie putin afundate in branza. Coptura se pune in cuptor pentru circa 30 de minute, pana cand va deveni de culoare aurie.


Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies