Soarta relației tale. Perechi de zodii și destinul lor!

Soarta relației tale. Perechi de zodii și destinul lor!
Soarta relației tale. Perechi de zodii și destinul lor!

Stiati ca exista o pereche ideala pentru fiecare zodie?

Soarta relației tale. Perechi de zodii și destinul lor! Stiati ca exista o pereche ideala pentru fiecare zodie? Descopera de la noi careeste soarta relatiei tale si daca te regasesti printre cuplurile de zodii de mai jos.

Soarta relației tale. Perechi de zodii și destinul lor!
Soarta relației tale. Perechi de zodii și destinul lor! [Sursa foto: PixaBay]

Berbec si Scorpion

Aceasta combinatie reliefeaza un cuplu extrem de puternic. Arata ca un etalon pentru ceilalti. Berbecul este renumit pentru pasiunea si ambitia sa.

Scorpionul este pe alta parte un lider influent, nascut cu aceste abilitati. Ambele zodii sunt conduse de planeta Marte si adora sa faca fata provocarilor, sa lupte si sa se descurce pe cont propriu. Berbecul si Scorpionul se vor intelege bine, vor avea obiective comune si se vor motiva reciproc.

Citeste si: 5 motive pentru care un Taur te va iubi mai mult decât oricine altcineva!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Taur si Balanta

Pentru cei care cunosc concepte despre astrologie, aceasta relatie poate parea trasa de par. Taurul este o fire discreta, incapatanata si protectoare, in timp ce Balanta adora flirtul. Desi pare o combinatie geloase, nu este deloc asa. Asta pentruca Taurul edora consecventa, in timp ce Balanta adora echilibrul. Relatia este bazata pe respect si intelegere. Si Taurul si Balanta sunt conduse de Venus, determinandu-i pe acestia sa impartaseasca o vasta capacitate de afectiune.

Gemeni și Săgetător

Gemenii si Sagetatorul sunt semne surori si exista o atractie magnetica intre cele doua, dar necesita o munca intensa pentru a depasi diferentele initiale. Cea mai dificila parte a acestei relatii este inainte de a incepe. Amandoua semnele sunt firi independente si uras sa depinda de altii. Cu toate acestea, dupa e se trece de faza initiala atractiei, povestea lor devine o adevarata aventura.

Rac si Pesti

Sunt doua semne de apa, element cunoscut pentru sensibilitatea sa. Ambii impartaseesc multe tendinte emotionale, sunt idealiste, tolerante, simpatice si vulnerabile. Impreuna vor crea un mediu grijuliu, un spatiu in care oricine se poate simti in siguranta. Sunt doua zodii pline deimaginatie, care adora sa viseze cu ochii deschisi.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies