Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Ce spune  Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”
Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Alex Bobicioiu a vorbit, în trecut, despre relația pe care o avut-o pe Bianca de la Puterea dragostei, și a spus clar despre ea că nu este bună pentru a fi iubită

De la o zi la alta, informațiile sunt din ce în ce mai ”încinse” pe marginea scandalului în care Bianca de la Puterea dragostei este implicată! Despre tânăra concurentă s-a aflat că a făcut videochat, au apărut de altfel și imagini în acest sens, astfel că, orice ar spune acum pentru a se apăra ar fi în zadar!

Mai mult, dezvăluirile pe care foștii prieteni sau concurenți le-au făcut, în trecut, despre ea par acum că sunt reala, iar imaginea ei este făcută ferfeliță! None, de exemplu, bărbatul de care Bianca s-a îndrăgostit prima data în

casă a spus totul despre ”produsele” pe care le ținea ea în geantă!  Citeste si: Nelson Mondialu, discuție cu Livian după apariția imaginilor compromițătoare cu Bianca de la Puterea dragostei: "Când am văzut clipul ala cu șampania era să paralizez"

None, șochează! ”Bianca a vea în geantă o singură jucărie, un vibrator”  

”Nu jucării (pentru adul ț i).

Avea în geantă o singură jucărie, un vibrator. A ș a a spus ea. Din cate  ș tiu eu,  ș i când a fost eliminată din emisiune (n.r. la prima ei ie ș ire din show), din câte  ș tiu eu de la fete, dorin ț a ei cea mai mare era să se întâlnească, cu primul care îi iese în cale, să se...
Probabil are un libidou crescut”
, a vorbit None despre zvonurile legate de Bianca, recunoscând că nu a văzut respectivul obiect, de care însă tânăra a comentat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bianca Comănici, prima reacție după ce filmele pentru adulți au fost văzute de toată lumea: „Două lucruri...”

Citeste si: Părinții Biancăi de la Puterea dragostei, în stare de șoc după ce au apărut înregistrările cu fiica lor! Ce a pățit mama concurentei

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca de la Puterea dragostei a fost făcută zob de foștii iubiți "Bia este schimbătoare”

Bianca de la Puterea dragostei a fost făcută zob de iubiți! De pildă, Alex Bobicioiu, un alt partener de viață al Biancăi Comănici din primul sezon al emisiunii moderate de Andreea Mantea, avea să își spună și el punctul de vedere despre frumoasa și controversata brunetă.

"Bia este schimbătoare. Îi place ba de mine, ba de Iancu, iar acum, se ț ine ș i după Mocanu. Ea este fa t ă bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-a ș mai întoarce la ea niciodată. Am fost o dată orb, gata! Îmi spunea că mă iube ș te ș i apoi se dădea pe lângă alții din casă, nu am să uit lucrul acesta.
În concluzie, este o femeie care vrea să fie cu mai mulți bărbați și se"
, a mai declarat fostul concurent pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca, la videochat! "Acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies