Șoc în showbiz-ul internațional! Tinsley Mortimer și Scott Kluth s-au despărțit!

Tinsley Mortimer și Scott Kluth s-au despărțit
Tinsley Mortimer și Scott Kluth s-au despărțit!

O nouă despărțire a zguduit lumea showbiz-ului, fiind vorba de această dată despre Tinsley Mortimer și Scott Kluth.

Vedeta show-ului The Real Housewives of New York și fondatorul Coupon Cabin, Scott Kluth, au ales să meargă pe drumuri separate și să rupă logodna, conform revistei People.

Sctt Kluth, în vârstă de 40 de ani, a făcut o declarație exclusivă  pentru această publicație, cu privire la ruptura care s-a produs între el și fosta logodnică, Tinsley Mortimer.

„După 14 luni de logodnă, Tinsley și cu mine am rupt logodna și am decis să fim singuri în ultimele câteva luni.

A fost o decizie incredibil de dificilă, dar cred că este cea mai bună pentru amândoi. Voi ține întotdeauna la Tinsley și îi doresc sincer fericire și succes în tot ceea ce face pe viitor”, a declarat Tinsley Mortimer pentru revista People.

„Deși înțeleg că aceste declarații vor fi de interes pentru mulți, îmi doresc intimitate și înțelegere în acest timp. Încerc continuu să lucrez la recuperarea mea emoțională, întrucât sfârșitul relației m-a afectat destul de mult”, a conchis el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Kristin Cavallari și Jeff Dye s-au despărțit după 5 luni de relație!

Povestea de dragsote dintre Tinsley Mortimer și Scott Kluth s-a sfârșit

Kluth și Mortimer s-au întâlnit la „The Real Housewives of New York” după ce Carole Radziwill le-a pregătit o întâlnire pe nevăzute. Bărbatul a cerut-o de nastă pe Tinsley în februarie 2019, momentul fiind extrem de

special pentru cei doi.

Tinsley Mortimer și Scott Kluth s-au despărțit

Tinsley Mortimer s-a mutat la Chicago pentru a fi alături de Kluth după ce a acceptat cererea în căsătorie. Planurile de nuntă au fost  însă date peste cap  de pandemia de coronavirus.

Citeste si: Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la "cuțite"! Cei doi comunică doar prin gărzile de corp!

Nimic nu părea să tulbure povestea de dragoste a celor doi, însă se pare că perioada dificilă pe care o traversează omenirea, în contextul pandemiei, a afectat relația acestora și planurile de nuntă au fost compromise. Tinsley a declarat că simte nevoia să ia o pauză de la viața publică, întrucât din punct de vedere emoțional, nu se află în cea mai bună stare.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies