Șoc la Puterea Dragostei! Tu ai văzut cum arată Alexandra nemachiată?! Nici nu o recunoști!

alexandra de la puterea dragostei nemachiata
alexandra de la puterea dragostei machiata in emisiune

Pe internet au început să apară din ce în ce mai multe imagini cu Alexandra de la Puterea Dragostei total nemachiată, iar fanii au fost cu adevărat șocați de diferențe!

Alexandra de la Puterea Dragostei a apărut mereu, în timpul emisiunii, ca scoasă din cutie: machiată, aranjată, coafată, deci, deducem că este o femeie extrem de cochetă. Cu toate acestea, foarte multe persoane se întrebau cum arată tânăra fără pic de machiaj pe față, iar fanii lui Cristian, cel mai aprig dușman al Alexandrei de la Puterea Dragostei, au publicat o fotografie extrem de comică.

Citeste si: Cum arăta Alexandra de la Puterea dragostei înainte de operațiile estetice: „Se schimbă lumea, dar nici chiar așa”

Fără doar și paote, Alexandra este una dintre cele mai complexe și controversate, deopotrivă, concurente din sezonul al treilea al emisiunii „Puterea Dragostei” așa că tânără nu și-a atras doar simpatii, ci și extrem de multe antipatii. Deși a avut discuții și chiar certuri cu mai mulți concurenți, de departe cel mai mare dușman al său de la Puterea Dragostei este Cristian Comănici, fratele Biancăi, câștigătoarea sezonului doi.

puterea dragostei- alexandra nemachiata
alexandra de la puterea dragostei in prima editie

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Au apărut primele fotografii cu Alexandra nemachiată! Diferența este uriașă

Tocmai pentru că sunt dușmani și nu mai au mult până ajung la certuri aprige, Cristian caută să o atace pe Alexandra cu orice ocazie și, drept să vă spunem, nici blondina nu se sfiește să își caute motive de ceartă cu tânărul concurent.

Citeste si: Ca ce lucrează Akebono de la Puterea dragostei! Concurentul este invidiat de mulți bărbați

Deși fanii o consideră o femeie extrem de frumoasă, iar concurenții caută să o cucerească și să o impresioneze pe Alexandra, tânăra s-a afișat în emisiune doar machiată și aranjată, iar fanii au fost de părere că orice femeie poate arăta bine astfel, și cerând cu ardoare o poză cu Alexandra fără pic de machiaj, nemachiată complet.

Fanii lui Cristian nu au ratat oportunitatea de a o taxa pe blondină și au făcut o glumă care a împărțit internauții și fanii în două tabere: cei care au considerat-o o glumă extraordinat de bună, și tabăra care nu a gustat umorul. Colajul apărut pe internet este compus din două fotografii: una în care Alexandra este în emisiune, machiată ca în mod normal și o fotografie în care tânăra este complet nemachiată, alături de un text extrem de comic, chiar dacă ușor răutăcios: Ce comanzi (n-red.

De pe internet) vs. Ce primești.

puterea dragostei- alexandra nemachiata
alexandra de la puterea dragostei nemachiata

Citeste si: Trei concurente, la un pas de bătaie în casa Puterea Dragostei! Cristina Mihaela a intervenit şi a calmat spiritele!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Andreea Pirui, surpriză totală! Lângă cine s-a trezit în pat, după ce s-a logodit cu Marius: „Te iubesc”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies