Șoc! O fostă concurentă aruncă bomba: Bianca și Livian nu vor mai fi împreună la Puterea dragostei! Ce spune tânăra despre cuplul momentului!

Șoc! O fostă concurentă aruncă bomba: Bianca și Livian nu vor mai fi împreună la Puterea dragostei! Ce spune tânăra despre cuplul  momentului!
Șoc! O fostă concurentă aruncă bomba: Bianca și Livian nu vor mai fi împreună la Puterea dragostei! Ce spune tânăra despre cuplul momentului!

Roxana Buzoiu a declarat că, în ciudă iubirii afișate în show-ul Puterea dragostei, Bianca Comănici nu va rămâne cu Livian după terminarea competiției amoroase

De mai bine de o lună, Bianca Comănici formează un cuplu cu Livian în casa Puterea Dragostei. Cei doi par a fi de nedespărțit, chiar și în ciuda atacurilor fostei "muze", Andreea, care, din când în când, încearcă să îl discrediteze pe fiul lui Nelson Mondialul în fața partenerei de viață.

Livian însă o ține pe a lui și spune mereu că Bianca este femeia perfectă pentru el, motiv pentru frumoasa concurentă să nu se lase mai prejos în privința declarațiilor siropoase.

" Te iuuubesc, ești sufletul meu aici", sunt și vorbele fetei, dovadă clară că sentimentele lor sunt puternice și nu trebuie puse la îndoială!

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” era frumușică foc la pubertate! Uite cum arăta pe când era doar o puștoaică! FOTO!

Din păcate, nu toată lumea este de acord că iubirea celor doi este una reală sau dacă ea va rezista în timp.

Astfel, dacă în cuplul momentului pare că, în aceste clipe curge doar lapte și miere,o fostă concurentă din primul sezon, și nu una oarecare, ci Roxana Buzoiu, tânăra care o cunoaște foarte bine pe Bianca și strategiile pe care le face ea în competiție, este de cu totul altă părere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca se desparte de Livian după Puterea dragostei? ”Ea este de vulpe bătrână”

Într-un live exclsuiv pe kfetele.ro, Roxana avea să spună tot ce crede, fără a menaja pe nimeni, mai mult, i-a dat și un sfat lui Livian.

Citeste si: Poza INCREDIBILĂ cu Bianca de la Puterea Dragostei care a creat isterie pe internet! Şi Livian a rămas şocat! "Zici că eşti Loredana Chivu" EXCLUSIV!

"Este ceva frumos ce se întâmplă între ei acum, nu am ce să zic. Dar... Livian, dacă vrei să joci, ai grijă după ce reguli, să nu o asculți pe iubita ta, mergi pe instinct. Ea este o vulpe bătrână! Eu înțeleg că tu ești lup sau câine sau ce vrei tu să fii acolo, însă,crede-mă, că te face. Ai grijă, că nu o să se termine bine treaba asta”, a menționat Roxana, care a mai specificat și faptul că nu vede relația aceasta cu ochi buni și dincolo competiției amoroasă.

”Oricum, ei nu o să fie împreună afară. O să vedeți, Bianca se desparte de Livian după Puterea dragostei!!! Simt lucrurile astea! Eu am stat câteva luni acolo, cu ea în casă, și am văzut ce se întâmplă. Știu cum este Bia, nu o să fie o pereche după show”, a spus tânăra pentru Kfetele.ro!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre asemănarea ei cu Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies