ȘOC pentru fanii lui Jador de la Puterea dragostei! Cântărețul se va interna în spital săptămâna viitoare!

ȘOC pentru fanii lui Jador de la Puterea dragostei! Cântărețul se va interna în spital săptămâna viitoare!
ȘOC pentru fanii lui Jador de la Puterea dragostei! Cântărețul se va interna în spital săptămâna viitoare!

După plecarea de la Puterea dragostei, Jador a decis să își rezolve problemele de sănătate și să se opereze, săptămâna viitoare, la Iași! 

Probleme mari pentru Jador! Îndrăgitul cântăreț de la Puterea dragostei a decis să plece din show, pentru a-și rezolva problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat la Istanbul. De altfel, este arhicunoscut faptul că el a și lipsit din câteva ediții pentru că se afla la spital pentru diverse investigații, în urma cărora, verdictul medicilor a fost unul crunt.

”Am plecat pentru că am probleme de sănătate, am vrut să le rezolv.

Doctorul mi-a spus că trebuie să mă operez de fiere, că ficatul meu este foarte obosit de la atâtea nopți nedormite. Nu vreau să dramatizez, e doar o pauză de la Puterea dragostei, nu am ieșit din emisiune. Acolo însă, era foarte mult stress, fiindcă este multă răutate acolo, dar și multă dragoste”, a declarat Jador la Teo Show.

Jador a spus motivul pentru care a ajuns să aibă probleme de sănătate grave

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

"Trebuie să mă operez de fiere, fiindcă, așa cum am mai spus, nopțile pierdute și-au spus cuvântul, dar, să știți ceva, eu niciodată nu mor. O să trăiesc și de acum încolo și fără bilă, și fără ficat, și fără rinichi, fără orice, eu sunt viu, nu o să închid ochii prea repede. Eu pot să rezist mult, sunt puternic. Totuși este musai să îmi fac această intervenție chirurgicală, mi-am și programat-o la Spitalul din Iași peste puțin timp, cel mai posibil săptămâna viitoare", a dezvăluit Jador într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Jador va ajunge pe masa de operații după Puterea dragostei! ”A veam stări de rău, de vomă, capul mă durea”  

Jador va ajunge pe masa de operații după Puterea dragostei abia acum, dar el a povestit că a început să aibă simptome de mai multă vreme. "Eu de mic copil am avut probleme cu bila. Inițial, credeam atunci că din cauza stomacului mă dureau toate, aveam stări de rău, de vomă, capul mă durea….La

Puterea dragostei însă, totul s-a amplificat și am ajuns de câteva ori de urgență la spital. Medicii de acolo mi-au făcut investigații și mi-au spus clar... "măi băiatule, cum de mergi? Ai fierea praf"! Trebuie să te operezi! În acel moment, am luat decizia să mă întorc acasă, în țară, și să facă intervenția aici”,
a conchis cântărețul.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies