Șoc și groază! Un cunoscut artist de la noi are farmece făcute? Ce a dezvăluit o prietenă apropiată a cântărețului: ”A trecut prin momente de șoc pentru că sunt lucruri înfricoșătoare”

Șoc și groază! Un cunoscut artist de la noi are farmece făcute? Ce a dezvăluit o prietenă apropiată a cântărețului: ”A trecut prin momente de șoc pentru că sunt lucruri înfricoșătoare”
Șoc și groază! Un cunoscut artist de la noi are farmece făcute? Ce a dezvăluit o prietenă apropiată a cântărețului: ”A trecut prin momente de șoc pentru că sunt lucruri înfricoșătoare”

Șoc și groază în lumea artiștilor! Se pare că un cunoscut cântăreț de la noi trece prin momente șocante și greu de crezut. Prietenii apropiați ai artistului spun că ar fi vorba de blesteme și farmece!

În urma unei poze postate de Karym, căci despre el este vorba, pe pagina lui de Instagram, a fost observată o imagine înfricoșătoare chiar de către vedetele din lumea mondena, precum Celia și Mellina, cât și de către prietenii apropiați. În imagine se poate vedea clar că umbra artistului a căpătat oarecum coarne și o mică coadă fapt care l-a înfiorat până și pe artist. Această imagine i-a îngrozit pe cei pe care au văzut-o, iar o prietenă apropiată a artistului, care este și terapeut, a dat de înțeles din comentarii că ei doi ar fi vorbit mai multe și că

undeva chiar există o problemă destul de serioasă în viața lui Karym.

Citeste si: O angajată de la o morgă din București a făcut atac de cord, atunci când o pacientă moartă a început să-i vorbească

"Karym... pățaniile tale pe care mi le-ai povestit se pare că ”apar” și ni poze! 😑 Refuzăm uneori să credem și de multe ori trebuie să ne bucurăm că nu vedem cu ochiul liber ce este în jurul nostru pentru că, cu siguranță ne-am speria! Dar dacă se ajunge să se simtă...

deja este înfricoșător, dar cu ajutorul credinței o să fie bine și o să treci peste! 😇", a scris Larisa Judele la poza respectivă, pe Instagram-ul lui Karym.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Farmecele și vrăjile există. Chiar dacă efectul lor este pus la îndoială, ele se fac. Motivele sunt diverse: invidie, răzbunare, disperare sau pentru a atinge un anumit scop.

Problema cu care se confruntă artistul se pare că este una destul de serioasă și am încercat să aflam mai multe detalii despre ce i se întâmplă cu adevarat lui Karym. Potrivit Larisei Judele, buna prietenă a artistului, acesta a lăsat de înțeles că, artistul are farmece făcute.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Karym îmi este un bun prieten, este o lecție pozitivă de viață pe care mulți tineri din zilele noastre ar trebui să o aprecieze și să înțeleagă că încă mai există oameni care își duc crucea cu greu dar tot odată cu sufletul curat. Aceste testări ale vieții ne pot transforma atât în bine cât și in rău, depinde foarte mult de alegerile pe care le facem în acele momente.

Pentru mine el este un băiat erou care și-a crescut copilul singur cu multe nevoi financiare și cu multă sete de a învinge, iar pentru asta are toată admirația mea. Din punctul meu de vedere ca și terapeut, probabil văd aceste ”probleme” mai profunde și mai clare... ceea ce se întâmplă și acum după aceste “pățanii“ pe care Karym mi le-a povestit la telefon. Am avut ore în șir de stat cu el pentru al liniști atât cât a ținut de mine.
Lucruri care m-au îngrijorat și pe mine, dar am încercat să nu par îngrijorată pentru că nu voiam să-l sperii și mai tare. Ce a povestit el că a pățit nu pot pronunța (ți se pare ceva ireal). A trecut prin momente de șoc pentru că sunt lucruri înfricoșătoare și este normal să ne speriem mai ales atunci când este ceva necunoscut și mai mult de atât simți că îți afectează viața din toate punctele de vedere.
Noi oameni suntem ying și yang, cum există forțele binelui așa există și forțele răului. De aceea mereu trebuie să ne păstram vibrația ridicată, să ne rugăm, să avem credință și să nu ne lăsăm conduși atunci când simți că ceva este în regulă cu noi. Trăim într-o lume plină de răutate, de frustrare, într-o lume ușor manipulată din păcate, doar că ceea ce uităm este că există și o lege karmică care se întoarce fără doar sau poate. Ceea ce oferi ți se întoarce iar viața în sine este un Boomerang. Cu siguranță mai sunt persoane care au trecut sau trec prin ceea ce trece Karym, și sper că se “trezesc“ și nu se lasă conduși și manipulați cu gândul ca “așa este viața“. Nu, viața nu este să-ți fie rău, să simți neliniște și frici și blocaje. Viața este iubire, este bucurie, este credință. Mereu o să existe o luptă... iar credința în Dumnezeu învinge orice blocaj care nu ne lasă să ne bucurăm pe deplin de viață. Sfatul meu pentru Karym a fost să ia aceste întâmplări din nou ca pe o lecție, să își demonstreze lui în primul rând că este destul de puternic și de data aceasta mai ales când este pus într-o situație în care își testează credința și cu siguranță prin rugăciune și cu ajutorul unui duhovnic o să depășească aceste momente. Să aibe puterea să ierte și să nu uite că peroanele importante o să fie mereu lângă el. Suntem cu toții în această viață pentru a învață și pentru a experimenta", ne-a declarat Larisa Judele, buna prietenă a lui Karym.

Cine este Karym?

Karym este unul dintre artiștii autohtoni aflat la început de carieră, a cărui viață privată este prea puțin cunoscută fanilor, reușind să țină departe atenția publicului, împărtășind doar viața profesională, cu toate acestea cântărețul a fost implicat recent într-un scandal imens cu familia lui care a ținut atât prima pagină a publicațiilor cât și head-line-ul știrilor de televiziune o perioadă lungă de timp. Din păcate după mediatizarea excesivă a scandalului și a problemelor, tatăl artistului a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer care i-a și luat viața în doar câteva luni de la aflarea diagnosticului. Karym a devenit cunoscut datorită pieselor "Sunt aici", "Anonim" feat. Mellina, "La două capete" feat. Celia și "Râu de lacrimi", cel mai recent single lansat pentru care a colaborat pe partea de producție cu băieții de la Fly Project.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies