Șoc total la Puterea dragostei! None spune adevarul ”Am legat-o cu centura pe Bianca de banchetă!!!Nu o mai suportam”

Șoc total la Puterea dragostei! None spune adevarul ”Am legat-o cu centura pe Bianca de banchetă!!!Nu o mai suportam”
Șoc total la Puterea dragostei! None spune adevarul ”Am legat-o cu centura pe Bianca de banchetă!!!Nu o mai suportam”

La mai bine de trei luni de la ieșirea din casa Puterea dragostei, None a povestit cum a legat-o pe Bianca de scaun

None continuă războiul rece cu Bianca și la câteva luni de la ieșirea din casa Puterea Dragostei! Cel mai iubit concurent susține că tânăra nu l-a atras niciodată, mai mult decât atât, nu mai știa cum să o evite!

”Mă enerva maxim când o vedeam mereu pe lângă mine. Nu mai știam cum să îi spun că nu mă interesează ea ca femeie. Însă era imposibil, stătea după mine ca o umbra”, a povestit None pentru știrilekanald.ro

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, adevărul despre ce poartă Bianca în geantă! ”Ea a spus asta, că are o...jucărie”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bianca însă nu este de aceeași părere și a explicat motivul scandalurilor cu tânărul. ”None, cred eu, îmi poartă pică din cauza banilor, din cauză că am câștigat mai des premiul săptămânii decât el.

Dar fiecare acuzație pe care mi-a adus-o a fost demontată ulterior de ceilalți concurenți sau de dovezi”, spunea bruneta.

 

None a aruncat bomba despre Bianca de la Puterea dragostei! ”Nu mai scăpam de ea”

None a aruncat bomba despre Bianca de la Puterea Dragostei totuși, acum ceva timp, când a revenit cu tirul de atacuri şi, suține el, cu fapte doveditoare.

”Este de notorietate scandalul pe care l-am avut cu Bianca în show, iar paharul mi s-a umplut la un date (n.r. întâlnire) pusă la cale de organizatori. Eram în mașină cu Plușica și cu ea. Inițial, mă simțeam bine, eram relaxat, și chiar mă jucam cu Pluși, mai o atingeam, moment în care Bianca a sărit pur și simplu pe mine, nu am mai scăpat de ea. I-am zis cu frumosul să mă lase în pace, dar când am văzut că nu se rezolvă nimic, de nervi, am tras centura de protecție și am legat-o cu ea de banchetă! Am
ținut-o așa…legată! Nu o mai suportam”,
a declarat None.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a ajuns la capătul puterilor: „Nu mai pot”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

None de la Puterea Dragostei, primele declarații despre femeia care susține că e iubita lui! Ce legătură este între cei doi EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies