Șocant! Ce a pățit o femeie care și-a injectat intravenos suc de fructe

Șocant! Ce a pățit o femeie care și-a injectat intravenos suc de fructe
Șocant! Ce a pățit o femeie care și-a injectat intravenos suc de fructe

O chinezoaică de 51 de ani a crezut că e bine să-și injecteze intravenos un mix din sucuri de fructe, gândindu-se ca ar profita astfel mai bine de aportul de nutrienți. Numai că experiența sa cu „smoothie”-ul intravenos era s-o coste viața.

 

Fructele și legumele fac foarte bine sănătății. Este recomandarea care face înconjurul lumii. Fructele și legumele hidratează și aduc mineralele și vitaminele indispensabile bunei funcționări a organismului. Iar fibrele pe care le conțin facilitează digestia, curăță organismul și încetinesc absorbția glucozei și colesterolului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Anca Surdu, de nerecunoscut! Şi-a schimbat radical look-ul şi arată demenţial! Fosta concurentă de la Exatlon a renunţat la blond şi s-a pozat în cele mai sexy ipostaze, iar bărbaţii sunt topiţi după ea

Fructele și legumele limitează astfel luarea în greutate și reduc riscul de boli cardiovasculare. Este ceea ce auzim zi de zi. Asta a auzit și o femeie din China, care s-a gândit că ar putea beneficia direct și mai rapid de toate aceste binefaceri, dacă și-ar injecta suc de fructe direct în venă. Povestea ar putea părea incredibilă, dar este adevărată. A relatat-o chiar ziarul chinez de limbă engleză Xiaoxiang Morning Herald, care a decis să facă din acest fapt divers o știre pentru a avertiza alte persoane tentate să procedeze precum chinezoaica.

Citește continuarea pe Digi24.ro.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

A murit la o lună după ce a născut! Motivul este șocant. Orice femeie poate păți așa ceva

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies