Șocant! Ce au făcut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, înainte să anunțe divorțul

Șocant! Ce au făcut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, înainte să anunțe divorțul
Șocant! Ce au făcut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, înainte să anunțe divorțul

Unde au fost surprinși cei doi.

Cu doar câteva ore înainte să se afle că divorțează, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut un gest de-a dreptul șocant.

Cei doi au fost surprinși într-o parcare, cu doar câteva ore înainte ca Alex Bodi să anunțe că nu mai este nicio șansă se împăcare.

Alex și Bianca au fost prinși de paparazzii într-o parcare. Cu ochii în lacrimi, cei doi au vorbit minute în șir și au stat îmbrățișați, în încercarea de a lămuri lucrurile dintre ei.

După mai multe minute, Bianca i-a oferit un ultim sărut lui Alex Bodi, apoi a urcat în mașina sa și a plecat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Foto: spynews.ro.

Cei doi, care s-a căsătorit în luna august, au decis să pună punct căsniciei, după ce în presă au ieșit la iveală mai multe detalii din mariajul lor.

S-a spus inclusiv că fosta prezentatoare TV a ajuns la spital din cauza lui Bodi.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu vor merge la notar pe 3 decembrie

.„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", a spus Alex Bodi pentru spynews.ro.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Prima reacţie a lui Victor Slav după ce a aflat că Bianca şi Alex Bodi au divorţat! Uite ce femeie superbă este lângă el! Prezentatorul tv este foarte fericit!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Pepe, declarații surprinzătoare despre fosta soție, Raluca Pastramă: "Am salvat acel filmuleţ de pe camerele de luat vederi din faţa casei"

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, după doar trei luni de mariaj!

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies