Șocant, ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu lui Botezatu cu o zi înainte de a-l înmormanta pe fiul ei! Totul s-a petrecut la capelă!

Șocant, ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu lui Botezatu cu o zi înainte de a-l înmormanta pe fiul ei! Totul s-a petrecut la capelă!
Șocant, ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu lui Botezatu cu o zi înainte de a-l înmormanta pe fiul ei! Totul s-a petrecut la capelă!

Mama lui Răzvan Ciobanu a avut o discuție cu Cătălin Botezatu despre fiul ei, la capelă

 

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu a luat prin surprindere pe toată lumea! Apropiații designerului au fost șocați de felul în care el și-a găsit sfârșitul, în teribilul accident de la Săcele, și încă nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. Însă, așa cum era și normal, cei mai afectați au fost părinții vedetei fashionului, care, pur și simplu, au rămas împietriți în fața durerii.

Cu toate acestea, mama și tatăl lui Război Ciobanu au încercat să îi facă creatorului de modă niște funeralii ca la carte, la care să participe toți cei care l-au iubit și l-au respectat pe fiul lor de-a lungul vieții.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Nu puteam să m ă uit la săracii oameni fără să nu îmi dea lacrimile. Am găsit-o pe mama lui Răzvan Ciobanu răvășita, pe tatăl lui la fel. Era greu să îți găsești cuvintele de consolare. Doamne, este cumplit să ajungi să îți îngropi propriul copil! Este cea mai mare povară și cea mai nenorocire", avea să declare Cătălin Botezatu, în exclusivitate, la emisiunea "Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia", de pe Wowbiz.ro.

Răzvan Ciobanu trebuie iertat? ” O să îmi aduc aminte doar de momentele bune”

În premieră pentru WOWbiz.ro, Cătălin Botezatu a vorbit și despre faptul că Răzvan Ciobanu trebuie iertat. "La capela, seara, când mama lui m-a văzut, a venit la mine și, cu ultimele puteri, mi-a spus așa."Iertați-l, va rog, dacă v-a greșit cu ceva".

Am fost atât de impresionat. Nici nu știam ce să mai zic. Am luat-o în brațe pe biata femeie și am îmbărbătat-o. I-am răspuns că nimic nu mai contează acum, ce a fost a fost. O să îmi aduc aminte doar de momentele bune. Până la urmă, să nu uităm că toți suntem oameni, toți suntem supuși greșelii, nimeni nu este fără de păcat. Cine ne judecă este doar Dumnezeu", a declarat Bote la "Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia".



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ciprian Tofan, pilotul de drag racing, a murit într-un accident de mașină

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies