Socant! Crenvurstii pot imbolnavi copiii de leucemie! Uite cum este posibil!

Socant! Crenvurstii pot imbolnavi copiii de leucemie! Uite cum este posibil!
Socant! Crenvurstii pot imbolnavi copiii de leucemie! Uite cum este posibil!

In ciuda faptului ca pare inofensiv sa mananci un sandvici cu mezeluri, studii realizate de cercetatorii americani au ajuns la o concluzie ingrijoratoare: copiii care consuma frecvent crenvursti prezinta un risc sporit de leucemie.

 

Mai mult, unele studii arata ca si femeile care mananca frecvent hamburgeri sunt in pericol de a dezvolta limfom.
Indiferent daca sunt preparati din carne de pui sau de porc, crenvurstii ne pun tuturor sanatatea in pericol, dar, in cazul copiilor si tinerilor, chiar si viata. Cercetatorii de la Şcoala de Medicina a Universitatii de Sud din Los Angeles au concluzionat ca tinerii care au mancat mai mult de trei crenvursti pe saptamana sunt de aproape 10 ori mai predispusi la leucemie decat cei care nu au consumat deloc.
Folosit pentru mentinerea culorii crenvurstilor, nitritul de sodiu (E 250) are potential cancerigen. In timpul procesului de gatire, nitritii prezenti in produsele din carne procesata se transforma intr-un compus cancerigen, o reactie care se intampla, de fapt, si in stomacul nostru, de aici venind riscul de a face diferite tipuri de cancer (bucal, esofagian, de stomac si de creier).
Sursa: ZiarulRing.ro

Mai mult, unele studii arata ca si femeile care mananca frecvent hamburgeri sunt in pericol de a dezvolta limfom. 

Indiferent daca sunt preparati din carne de pui sau de porc, crenvurstii ne pun tuturor sanatatea in pericol, dar, in cazul copiilor si tinerilor, chiar si viata. Cercetatorii de la Şcoala de Medicina a Universitatii de Sud din Los Angeles au concluzionat ca tinerii care au mancat mai mult de trei crenvursti pe saptamana sunt de aproape 10 ori mai predispusi la leucemie decat cei care nu au consumat deloc.



Folosit pentru mentinerea culorii crenvurstilor, nitritul de sodiu (E 250) are potential cancerigen. In timpul procesului de gatire, nitritii prezenti in produsele din carne procesata se transforma intr-un compus cancerigen, o reactie care se intampla, de fapt, si in stomacul nostru, de aici venind riscul de a face diferite tipuri de cancer (bucal, esofagian, de stomac si de creier).

Sursa: ZiarulRing.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies