ȘOCANT! Ion Surdu, câștigătorul Exatlon sezon 3, a ajuns la spital!Ce s-a întâmplat în urmă cu câteva momente cu îndrăgitul câștigător de la Exatlon România!

ȘOCANT! Ion Surdu, câștigătorul Exatlon sezon 3, a ajuns la spital!Ce s-a întâmplat în urmă cu câteva momente cu îndrăgitul câștigător de la Exatlon România!
ȘOCANT! Ion Surdu, câștigătorul Exatlon sezon 3, a ajuns la spital!Ce s-a întâmplat în urmă cu câteva momente cu îndrăgitul câștigător de la Exatlon România!

Ion Surdu, câștigătorul Exatlon sezon 3, a ajuns la spital! El s-a oferit să doneze sânge pentru o salva viața unor persoane din Cluj care au nevoie neapărată de transfuzii pentru a supraviețui

Ion Surdu a fost, de departe, cel mai bun, dar și cel mai îndrăgit concurent de la Exatlon, în sezonul trei! Câștigător în proba masculină, luptătorul MMA a impresionat prin forță, dăruire, valoare și caracter, detașându-se încă de la început ca un adevărat lider al echipei faimoșilor.

Dincolo de competiție, Ion Surdu a făcut și gesturi la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Unul dintre ele a atins inimile tuturor, inclusiv ale celor care au susținut războinicii pe traseele din Republica Dominicană.

Ion Surdu a donat bani și pentru fratele bolnav al unui războinic

În timpul competiției, pe faimos l-a emoționat puternic povestea tristă a adversarului său Cristian Dumitrache, cel care s-a înscris în show-ul de supraviețuire pentru a-și salva fratele mai mic, Ștefan! Băiețelul suferea de cinci afecțiuni grave și chiar a fost un miracol că a trăit până la vârsta de 12 ani.

Mai mult, în ziua în care ”războinicul” a plecat la Exatlon, puștiul  a fost la un pas de moarte. Impresionat de poveste, Ion Surdu i-a oferit o parte din premiul câștigat pentru operațiile de care micuțul avea nevoie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu am știut cu ce probleme se confruntă Cristi, în primul rând pentru că nu aveam cum să vorbim, el fiind în tabăra” războinicilor”,  apoi, nici nu puteam discuta între noi nimic în competiție.

Însă, când am ajuns în țară și am aflat de fratele lui bolnav, sincer, am fost extrem de impresionat. Atunci, l-am sunat și i-am spus că vreau să îi ofer o sumă din premiul câștigat la Exatlon. Drept dovadă, imediat ce mi-au intrat banii în cont, am transferat din ei o o parte pe numele lui Dumitrache, de fapt acelui copil bolnav. Așa am simțit să fac”, a spus Ion Surdu, pentru WOWbiz.ro,
la vremea respectivă.

Citeste si: Diana Belbiță se întoarce în ring! ”Prințesa Războinică” vrea să răpună ”Lupoaica”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Gestul uluitor făcut de faimosul Ion Surdu la scurt timp după Exatlon! ”Imediat ce mi-au intrat banii în cont, i-am transferat copilului! Așa am simțit”! Detalii exclusive

Ion Surdu a ajuns la spital! ”Un om special, cu suflet mare”

Acum, la aproape un an de la gestul făcut, faimosul a...”recidivat”! Ion Surdu a ajuns la spital! În urmă cu câteva momente, câștigătorul Exatlon din sezonul 3 s-a dus la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj să doneze sânge pentru persoanele

care au nevoie neapărată de o speranță că viața lor va putea fi salvată. ”Un om special, cu un suflet mare. I-a îndemnat și pe prietenii săi să vină la clinică, să doneze și ei”, au dezvăluit persoane de la fața locului.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies