ȘOCANT! Motivul pentru care Cristina Țopescu a murit singură. Ce s-a întâmplat de fapt în ultimele luni cu fostă prezentatoare TV! EXCLUSIV!

ȘOCANT! Motivul pentru care Cristina Țopescu a murit singură. Ce s-a întâmplat de fapt în ultimele luni cu fostă prezentatoare TV! EXCLUSIV!
ȘOCANT! Motivul pentru care Cristina Țopescu a murit singură. Ce s-a întâmplat de fapt în ultimele luni cu fostă prezentatoare TV! EXCLUSIV!

Cristina Țopescu a murit singură, fără prieteni și fără familie, întrucât, de multă vreme, luase decizia de a fi singură, izolată de tot

Cristina Țopescu a murit!!! Acesta este vestea care a șocat, duminică seară, lumea presei din România. Fosta prezentatoare TV, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită fără suflare de o vecină, după ce, timp de trei săptămâni, ea nu mai dăduse nici măcar un semn de viață.

Tulburător avea să fie însă și modul în care Cristina Țopescu a fost găsită în locuința ei din Tunari! Astfel, conform spuselor celor aflați de la fața locului, în momentul în care au intrat în casă, toți s-au îngrozit, întrucât cadavrul era aproape mumificat.

”Starea de degradare era avansată. În plus, lângă decedată erau și doi câini, și ei morți, cel mai probabil din cauza setei”, au dezvăluit vecinii, care imediat, aceștia au chemat poliția.

Citeste si: Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri! Cenușa prezentatoarei TV va ajunge la mama ei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cristina Țopescu, imagini de colecție! Jurnalista era de o frumusețe răpitoare

Citeste si: Ștefan Bănică, mesaj după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu: „A fost omul alături de care am trăit...”

Ce au spus cei de la Medicină legală despre modul în care a fost găsită Cristina Țopescu

Echipajul de la ambulanță care a sosit la fața locului nu a mai putut face altceva decât să declare decesul, iar apoi, corpul a fost transportat la morgă. Ieri, Institutul de Medicină Legală a întocmit raportul preliminar, însă nu a fost stabilită cauza decesului în cazul jurnalistei Cristina Țopescu, deoarece trupul acesteia se afla într-o stare foarte avansată de putrefacție.

”Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu.

Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Țopescu a murit singură! ”N u mai dorea să între în contact cu mai nimeni”

Cristina Țopescu a murit singură, spre marea surprindere a oamenilor care au îndrăgit-o pe micul ecran și o vedeau în lumina reflectoarelor. Puțini știu însă că fosta prezentatoare TV se îndepărtase de toți în ultimele șase luni. "Avea casă ei în Tunari și nu mai dorea să între în contact cu mai nimeni, spunea că este scârbita de ce se petrece și era foarte tristă.

Preferă mai degrabă compania cainilor ei și atât! S-a izolat și rar deschidea ușa casei, iar de ceva vreme nimic nu o mai făcea să se schimbe. Era tristă, abătută și uneori chiar enervată de ce se petrecea pe lângă locuința ei. Poate de aceea, a vrut să fie doar cu ea și temerile care o încercau”, au dezvăluit surse apropiate.

Cristina Țopescu a murit, dar oamenii trebuie să își aducă aminte totul despre ea, ca despre o valoare a presei românești.

Jurnalista a fost absolventă a Facultatii de Limbi Străine, secția engleza- italiană, din cadrul Universității București. Încă din copilărie, aflată în preajma marelui Cristian Țopescu, tatăl ei,  a fost atrasă de mirajul micului ecran, în perioada 1970- 1979 apărând chiar  în nenumărate emisiuni pentru copii și tineret produse la TVR. O vreme, după terminarea studiilor universitare, a lucrat la revistele culturale "Contemporanul" (corector) și "Cinema". În plus, Cristina Țopescu făcea și traduceri ale filmelor care circulau atunci pe video. În vara anului 1989, a încercat să ajungă clandestin în Germania (unde se afla mama sa, prima soție a lui Cristian Topescu), dar a fost prinsă la graniță, astfel că, timp de mai multe luni, a stat după gratii, fiind eliberata la începutul lui 1990, când democrația s-a instalat și în România. A revenit în televiziune in 1991,la Pro Tv, la Antena 3, TVR, apoi La Prima Tv. 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ducesa Meghan- a semnat sau nu contractul pentru un proiect Disney?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies