Solista Carmen Rădulescu, mărturisiri neașteptate despre colega ei de generație, Loredana Groza. Ce s-a întâmplat în trecut între ele: “Nu mi-a plăcut nici când avea 16 ani, nici când apare acum.”

Solista Carmen Rădulescu, mărturisiri neașteptate despre colega ei de generație, Loredana Groza. Ce s-a întâmplat în trecut între ele:  “Nu mi-a plăcut nici când avea 16 ani, nici când apare acum.”
Solista Carmen Rădulescu, mărturisiri neașteptate despre colega ei de generație, Loredana Groza. Ce s-a întâmplat în trecut între ele: “Nu mi-a plăcut nici când avea 16 ani, nici când apare acum.”

Carmen Rădulescu a spus părerea ei sinceră despre colega ei, Loredana Groza.

Carmen Rădulescu, prezentă în emisiunea „Matinal pe roți”, a fost întrebată despre evoluția artiștilor din trecut până în prezent. Astfel, Carmen Rădulescu a făcut mărturisiri neașteptate despre o cunoscută solistă și colegă din Onești, Loredana Groza, iar declarațiile ei au ajuns virale pe Tik-Tok.

Ce părere are Carmen Rădulescu despre colega ei de breaslă, Loredana Groza

Citește și: Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit la 57 de ani! Cum a afectat-o pandemia de COVID-19

Loredana Groza
Loredana Groza[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: ”Am fost bătută, abandonată, nu am fost dorită.” Carmen Rădulescu, mărturisiri tragice despre cele mai grele momente din viața ei

Moderatorii emisiunii au întrebat-o pe Carmen Rădulescu despre evoluția artiștilor din zilele noastre, astfel că a fost pusă să își spună părerea despre colega ei de breaslă, Loredana Groza, ambele fiind din Onești.

Invitata s-a arătat deranjată de subiect și a spus că nu i-a plăcut de ea nici la 16 ani, atunci când îi cerea să o lase să cânte câteva piese pe scenă, dar nici acum, la vârsta pe care o are. A mai mărturisit că nu îi plac oamenii care uită de unde au plecat și acum nici măcar nu mai salută. Aceasta a mai adăugat că în viață, indiferent de cât de sus ești, nu trebuie uitat să fii om. 
„Ce ai tu...? Îmi strici ziua de tot. Lasă-mă. Nu-mi plac oamenii infatuați. Nu îmi plac oamenii care uită de unde au plecat. Bineînțeles (nr. dacă se cunosc și personal), când eu veneam în Onești și cântam, îmi spunea „Sărut-mâna, mă lăsați și pe mine să cânt două piese?”Acum nici „Bună ziua” nu știe să dea. Deci, în viață, indiferent de cât de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat și nu uita să fii om.
Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici când apare acum, când are 50 sau o avea.”
, a spus Carmen Rădulescu.

Când s-au remarcat cele două artiste în industria muzicală

Loredana Groza
Loredana Groza[Sursa foto: Facebook]

Diferența dintre Carmen Rădulescu și Loredana Groza este de 7 ani, iar Loredana s-a remarcat la vârsta de 16 ani, în 1986, atunci când a participat la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a câștigat „Marele Premiu”.

În același an, Carmen Rădulescu avea deja primul disc și lucra cu regretatul compozitor Șerban Georgescu.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit la 57 de ani! Cum a afectat-o pandemia de COVID-19

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies