Solistul trupei The Prodigy a murit! Keith Flint avea 49 de ani

Solistul trupei The Prodigy a murit! Keith Flint avea 49 de ani
Solistul trupei The Prodigy a murit! Keith Flint avea 49 de ani

Keith Flint, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Marea Britanie și solistul trupei The Prodigy a murit. a

Solistul trupei The Prodigy, Keith Flint, a fost găsit mort în locuința lui din Dunmow, Essex. Descoperirea a fost făcută luni dimineață, după ce polișțiștii au fost anunțați că artistul nu răspundea la telefon. Medicii de pe ambulanța ajunsă la fața locului nu au putut să facă nimic pentru a-l salva pe cântăreț. El decedase deja și a fost declarat mort la fața locului.

 

Keith abia se întorsese în Marea Britanie din Australia și urma să meargă într-un turneu în Statele Unite ale Americii, în luna mai a acestui an, relatează bbc.com.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Solistul trupei The Prodigy a murit! "Decesul nu este tratat ca fiind suspect"

Pe pagina de Instagram a trupei au apărut deja numeroase mesaje din partea fanilor îndurerați de moartea solistului. Multora dintre ei nu le vine să creadă ce s-a întâmplat.

Poliția a anuntat că a fost chemată să intervină din cauza unor "îngrijorări legate de starea unui bărbat", imediat după ora locală 8.00.

"Decesul nu este tratat ca fiind suspect, iar un raport este în curs de pregătire pentru morgă", au informat reprezentantii politiei.

Trupa Prodigy a fost in România anul trecut, la festivalul Untold de la Cluj. Concertul de anul trecut a fost al patrulea susținut la noi în țară.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Carmen Minune, o gravidă sexy! Uite cât de fericită e alături de iubit

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies