Solutia cu care iti pastrezi bronzul pana la iarna! Iata ce simplu este

Solutia cu care iti pastrezi bronzul pana la iarna! Iata ce simplu este
Solutia cu care iti pastrezi bronzul pana la iarna! Iata ce simplu este

Fiecare persoana care s-a bronzat isi doreste sa pastreze culoarea aurie cat mai mult timp, insa, de multe ori, in numai zateva zile, bronzul dispare sau pielea se exfoliaza si se vede neplacut.

Specialistii recomanda sa ai o alimentatie corecta si sa te hidratezi foarte bine inainte sa mergi la plaja, in timp ce faci plaja si imediat dupa ce te intorci din concediu, insa exista un alt truc pentru a pastra pielea aramie, ca si cum abia ai stat la soare.

Ei bine, cea mai buna solutie este sa consumi alimente de culoare rosie, galbena si portocalie. Morcovul, spanacul, pepenii, piersicile, rosiile sau citricele sunt bogate in betacaroten, substante care te ajuta din interior sa obtii un bronz frumos si uniform.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: houseofhealth.us



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Oana Radu vorbește despre momentul în care a renunțat la balet: „Aveam aproape 4 ani și aveam picioarele destul de groase. Trebuia să cumpăr de la adulți. Era oribil.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Trucul pentru a obține gogoși rotunde și pufoase, exact ca cele din gogoșerii

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies