Solutia inovatoare si ieftina care te scapa rapid de tartrul de pe dinti si ii albeste in doua minute!

Solutia inovatoare si ieftina care te scapa rapid de tartrul de pe dinti si ii albeste in doua minute!
Solutia inovatoare si ieftina care te scapa rapid de tartrul de pe dinti si ii albeste in doua minute!

Majoritatea persoanelor care au dinţii galbeni şi plini de tartru sunt fumători, dar şi băutori de cafea, ori cei care nu respectă regulile de igienă.

Deşi sunt jenaţi de dinţii lor, mulţi dintre oameni nu merg la dentist. Şi nici acasă nu încearcă tratamente de albire a dinţilor prin metode naturale care pot fi realizate chiar de către ei. Vă prezentăm o soluţie inovatoare de albire a dinţilor care vă ajută să scăpaţi şi de tartrul excesiv.

Nu ai nevoie de chimicale şi produse foarte scumpe pentru a avea grijă de dantura ta.

O vizită regulată la medicul dentist şi o igienă normală este tot ce ai nevoie. Noi am descoperit o metodă pentru albirea dinţilor care este extrem de ieftină, dă rezultate remarcabile şi care are efect chiar după două minute de la folosire.

Uleiul de cocos este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai benefice ingrediente pe care le puteţi utiliza pentru uz intern şi păr. Acest produs uimitor este, de asemenea, util şi pentru îngrijirea pielii şi, aparent, oferă efecte uimitoare şi pentru dinţi.

Uleiul de nucă de cocos este benefic pentru sănătatea orală şi menţine gingiile, dar şi dinţii sănătoşi. Vă poate ajuta să vă redobândiţi zâmbetul strălucitor, alb, în doar 2 minute.

Citeste continuarea pe Elli.ro.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

O faci zilnic si nu stiai cat de mult gresesti! Nu te mai spala asa pe dinti

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies