Soluția pentru piele fină și netedă pe tot corpul: ședințele de epilări definitive la salon

Soluția pentru piele fină și netedă pe tot corpul: ședințele de epilări definitive la salon
Soluția pentru piele fină și netedă pe tot corpul: ședințele de epilări definitive la salon

Provocările procesului tradițional de epilare (cu lama, cu ceară, cremă depilatoare, aparat) sunt variate, influențând semnificativ experiența și rezultatele obținute.

În cazul folosirii lamei de ras, părul începe să crească din nou relativ repede, uneori în doar câteva zile, existând riscul să te iriți și tai. Epilatul cu ceară implică smulgerea firului de păr de la rădăcină, ceea ce poate fi un proces dureros, sensibilizând pielea. Spre deosebire de epilatul cu lama, la ceară părul începe să crească la câteva săptămâni.

Cremele depilatoare pot fi realizate din ingrediente chimice care pot provoca reacții alergice, iritații sau arsuri, mai ales pe pielea sensibilă, iar rezultatele sunt deseori temporare, pentru câteva zile. În ceea ce privește aparatul de epilat, și această metodă este inconfortabilă, provocând durere, efectul obținut fiind asemănător cu cel al folosirii cerii. Având în vedere toate aceste metode, probabil că te întrebi cât costă o epilare definitivă, singura metodă care se dovedește în prezent a fi eficientă, cu rezultate pe termen lung și disconfort minim.

Pentru curiozități despre cât costă procedura, contraindicații, zonele de tratament și numărul necesar de ședințe, poți citi mai departe pentru a fi la curent cu toate informațiile necesare.

Cum te pregătești corespunzător de ședințele de epilări definitive?

Te-ai hotărât să-i dai o șansă epilării definitive, așa că vrei să știi care sunt aspectele de care trebuie să ții cont înainte de tratament? Pentru început, este important de menționat că această procedură poate fi folosită pe mâini, picioare, axile, inghinal, piept, spate și se adresează atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Înainte de tratament, asigură-te că discuți cu un specialist cu privire la epilarea definitivă care se potrivește cel mai bine cu tipul de piele pe care îl ai. Se recomandă ca procedurile să aibă loc primăvara, toamna sau chiar iarna, pentru a te expune cât mai puțin la razele solare. După ce ai discutat cu expertul în domeniu despre tot ce înseamnă procedura, cum te poți proteja de petele pigmentare, dar și care sunt efectele secundare, există anumite aspecte de care trebuie să ții cont.

În urmă cu aproximativ trei zile înainte de epilarea definitivă, lucru care se aplică și pentru bărbați, și pentru femei, trebuie să eviți complet expunerea la razele solare, pentru că altfel ar putea exista complicații. În ziua ședinței nu este recomandat sub nicio formă să folosești lama, poți face acest lucru cu trei zile înainte de tratament. De reținut că epilatul cu ceara sau cu aparatul trebuie să aibă loc cu cel puțin trei săptămâni în urmă, evită să folosești orice metodă care presupune smulgerea părului de la rădăcină.

Nu lua medicamente pentru subțierea sângelui, cum ar fi antiinflamatoarele și aspirina și nu folosi creme înainte de epilare care pot influența rezultatele obținute. Nici solarul nu este recomandat, pentru că poate arde pielea și evită pe cât posibil dușul fierbinte, pentru că o poate sensibiliza.

Contraindicații pentru femei și bărbați la ședințele de epilare definitivă

Conform specialiștilor, atât culoarea părului, cât și tipul pielii au un impact uriaș asupra rezultatelor obținute. Din fericire, la Soho Beauty se folosește un aparat de ultimă generație, cu o tehnologie avansată de la Deka, eficient pentru toate tipurile de piele. Acest aparat, Motus AX, este produs de o compania italienească de încredere, specializată în echipamente și proceduri de înfrumusețare. Nu contează cât de închisă la culoare este pielea sau ce tip de păr ai. După câteva ședințe, vei observa efectele pozitive de îndepărtare a părului, beneficiind de un preț accesibil.

Cu toate acestea, există anumite contraindicații de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba de epilarea definitivă pe mâini, picioare, spate, inghinal, la axile etc. Nu se recomandă persoanelor care se confruntă deseori cu probleme dermatologice, excepție făcând foliculita, care chiar poate fi tratată cu ajutorul unui astfel de aparat laser, fotosensibilitate, dezechilibre hormonale, probleme ale țesutului conjunctiv, boli ca epilepsia, diabetul. În plus, nu se recomandă nici femeilor însărcinate, nici persoanelor care depind de stimulator cardiac.

Cât costă epilarea definitivă în funcție de numărul de ședințe?

Pentru un preț adaptat propriilor nevoi, va trebui să mergi la un salon de specialitate, unde se stabilește numărul necesar de ședințe în prezența unui personal competent și bine pregătit. Mulți se întreabă cât costă o ședință individuală, dar și prețul acesteia poate fi influențat de o mulțime de factori, cum ar fi zona de tratament, tehnologia folosită sau experiența specialistului.

La Soho Beauty, un salon de înfrumusețare de încredere, poți opta pentru ședințe de epilare definitivă la un preț corect cu eficiență maximă. Rezultatele încep să fie din ce în ce mai vizibile de la o ședință la alta, procedura se adresează tuturor zonelor corporale (inghinal, mâini, picioare, axile, spate, față) și se aplică atât la femei, cât și la bărbați. Ce mai stai pe gânduri? Vino la salon și discută cu un expert!



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Zi decisivă pentru Claudia Pătrăşcanu. Judecătorii au luat o decizie după ce fosta soacră a acuzat-o că ar fi pus microfoane în ghiozdanele copiilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies