Sonia Trifan comentează ținutele concurenților de la Casa Iubirii! Ce a spus despre ținuta Alexandrei: „Trebuie totuși să ne uităm în oglindă! Nu cred că ea nu s-a văzut.”

Sonia Trifan comentează ținutele concurenților de la Casa Iubirii! Ce a spus despre ținuta Alexandrei: „Trebuie totuși să ne uităm în oglindă! Nu cred că ea nu s-a văzut.”
Sonia Trifan comentează ținutele concurenților de la Casa Iubirii! Ce a spus despre ținuta Alexandrei: „Trebuie totuși să ne uităm în oglindă! Nu cred că ea nu s-a văzut.”

Află din rândurile următoare ce a spus Sonia Trifan despre ținuta Alexandrei de la Casa Iubirii.

Sonia Trifan, invitat special în emisiunea Culisele iubirii, prezentată de Bianca Comănici, comentează ținutele concurenților din Casa iubirii.

Citește și: Discuție tensionată între Robert și Virginia! Concurentul o suspectează pe Virginia că încă mai simte ceva pentru Robi: „Îți face plăcere orice conversație cu Robi.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Ce părere are Julia despre apropierea lui Robi față de Virginia: „L-a făcut pe Moldo să se retragă de la Virginia în așa fel încât să poată să intervină el.”

Alexandra, o ținută care nu o avantajează

Creatoarea de modă a analizat o ținută purtată de Alexandra, care nu îi venea chiar atât de bine.

Mai exact, acea rochie îi evidenția defectul din zona talie și făcea să pară că are burtică. Astfel, concurenta a primit de la Sonia Trifan nota 8 pentru ținută.

Avem o rochie lungă de seară, ceea ce este bine, am pornit cu dreptul. Are o pereche de pantofi. Alexandra, ținându-și rochia ridicată, cu siguranță a vrut să se asorteze cu acele inserții din talie.

Alexandra este o fată care arată foarte bine, slabă, înaltă. Această rochie îi scoate în mod nefiresc zona abdomenului în evidență. Niciodată la o rochie pe care o porți, indiferent că poate ai o burtică sau nu ai nimic, nu trebuie să îți scoată absolut nimic. De aceea porți o ținută, ca să îți mascheze imperfecțiunile. Această rochie are două tăieturi, una sub sâni și una în talie, care nu o avantajează pe ea deloc.
În rest, toată ținuta îmi place, dar rochia asta cu siguranță nu o avantajează pe Alexandra.

Pe o fată înaltă și slabă, poate arăta orice bine, dar trebuie totuși să ne uităm în oglindă. Nu cred că ea nu s-a văzut. Culoarea este una extraordinar de frumoasă. Ador această culoare. Este una rară. Nu toată lumea arată bine în acea culoare, dar ea că este brunetă arată bine.

Mă deranjează doar zona aceea. Alexandra, nota 8, pentru că are o rochie de gală, are o pereche de pantofi care sunt cu inserții de cristale. Este o ținută care a fost gândită și a plecat din start, știind că trebuie să aleagă o rochie de seară. La cum arată ea de bine, trebuie să își cunoască un pic corpul mai bine .”, a explicat creatoarea de modă.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sebastian îl dă de gol pe Bogdan: „A zis că îi e ciudă că pe el nu îl place Teodora.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul halucinant al crimei din Brăila, dezvăluit! Telefonul dentistei ucise în propriul cabinet a fost găsit, anchetatorii au aflat adevărul

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies