Sonia Trifan - despre schimbarea stilului vestimentar si prima sa interventie chirurgicala de natura estetica

Sonia Trifan - despre schimbarea stilului vestimentar si prima sa interventie chirurgicala de natura estetica
Sonia Trifan - despre schimbarea stilului vestimentar si prima sa interventie chirurgicala de natura estetica

Creatoarea de moda a stat de vorba cu Kfetele.ro si a povestit despre evolutia sa in ceea ce priveste vetimentatia cat si depre prima interventie chirurgicala de natura estetica pe care a suferit-o.

In ceea ce priveste stilul abordat, Sonia spune ca a trecut prin tot felul de etape. Daca inainte nu avea nici o haina de culoare neagra in garderoba, acum trei sferturi din articolele vestimentare pe care le detine sunt inchise la culoare.

“Adopt un stil mai sobru, mai elegant, mai serios, fustele scurte au disparut cu totul din garderoba mea dar in schimb port fuste trei sferturi, conice, care subliniaza feminitatea.

Consider ca nu trebuie sa fii foarte dezbracata ca sa  fii sexy si eleganta” a adaugat Sonia.

Acesta a precizat ca cea mai buna achizitie a sa este salopeta.

“Este foarte versatila, o poti accesoriza cu un colier imens la un eveniment iar  ziua o poti purta cu balerini si o geanta mai mare si arati eleganta la orice ora” spune Sonia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Creatoarea de moda se declara fan brand-uri romanesti

in ceea ce priveste pantofii.

“Un pantof nu trebuie sa fie neaparat scump, eu sunt fan pantofi romanesti, este vorba de firma Musette. Ador aceasta firma, si chiar daca toate femeile viseaza la  Manolo Blahnik  sau Louboutin sau alte brand-uri care de altfel sunt minunate, incercam si la noi acasa, pantofi care sa ne faca sa ne simtim mandrii ca suntem romani” a precizat aceasta.

In ceea ce priveste ritualul zilnic de frumusete, Sonia nu se abate de la reguli.

“Primul lucru pe care il fac dimineata este sa imi demachiez inca o data fata, chiar daca ea a fost cu o seara inainte demachiata si cremuita, aplic un ser care sa imi improspateze fata dupa o noapte de somn. In locul demachiantului cremos incerc sa folosesc  apa micelara care mie mi se pare ca este foarte potrivita tenului meu si indeparteaza foarte bine machiajul.

De asemenea folosesc zi de zi o apa termala, inafara faptului ca fixeaza foarte bine machiajul, ajuta la improspatarea tenului, mai ales dupa demachiere. Nu dorm niciodata cu machiaj! “ a mentionat vedeta.

Sonia marturiseste ca nu foloseste creme extraordinar de scumpe si ca o data pe saptamana merge la cosmetica pentru masaje faciale si masti cu vitamine si acid hialuronic. Cu putin timp in urma designer-ul a suferit prima sa interventie chirurgicala de natura estetica si este foarte multumita de rezultat.

“Este vorba de fapt de doua injectii cu acid hialuronic pentru estomparea ridurilor de expresie, care apar pentru ca sunt o persoana vesela si rad tot timpul. Ma deranjau foarte tare si indiferent cate creme de ochi am folosit de-a lungul timpului, nici unele nu le-au facut sa dispara. Sunt genul de persoana careia ii este foarte frica de injectii asa ca nu sunt sigura daca as mai urma procedura, insa rezultatul este miraculos” a adaugat Sonia.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies