Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat: „Sunt o persoană asumată”

Sonia Trifan
Sonia Trifan a divortat

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat la notar, după cinci ani de căsnicie. Ce s-a întâmplat între ei și ce planuri de viitor au.

Vești neașteptate în showbiz-ul românesc. Lumea mondenă a fost zguduită zilele acestea de vestea conform căreia Sonia Trifan și soțul său și-au spus adio, în mare secret.

Creatoarea de modă a dezvăluit ce se întâmplă în viața sa personală și de ce s-a ajuns la o astfel de decizie surprinzătoare.

Sonia Trifan și Andrei Neagoe formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și nimeni nu se aștepta la asemenea vești.

Creatoarea de modă a recunoscut că diferențele de opinie au dus la separare.

Citeste si: Ce legatura este intre Giani Kirita si sotul Soniei Trifan! Motivul pentru care barbatul designerei ar participa la Exatlon!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Aceasta a ținut să precizeze că separarea nu s-a produs din cauza unei femei, așa cum s-a speculat în presă și că diferențele de opinie au contat, de fapt.

Sonia Trifan
Sonia Trifan si Andrei Neagoe au divortat[Sursa foto: wowbiz.ro]

„Da, am divorțat, însă nu am vrut să fac un subiect din viața mea privată niciodată. Consider că tot ce am de spus până acum am exprimat prin creațiile mele, prin moda pe care am propus-o femeilor din România. Sunt o persoană asumată, nu îmi ascund problemele sub preș, asa cum am văzut prin anumite comentarii, așa că am să fiu eu cea care spune adevărul.

Citeste si: Sonia Trifan, primele declarații despre divorțul momentului: “Iubirea noastră nu a fost mai puternică decât diferențele de opinie”| EXCLUSIV

Am trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă cu Andrei, dar, din păcate, iubirea noastră nu a fost mai puternică decât diferențele de opinie. Nu ne-am despărțit din cauza vreunei femei, nu am știut de vreo legătură paralelă și nici măcar nu am simțit vreo trădare din partea fostului meu soț, ci separarea a venit pe fondul diferenței de mentalitate și a visului fiecăruia dintre noi.

Am divorțat la notar, în ianuarie, însă, în mod paradoxal pentru unii care nu știu decât să arunce piatra, am rămas prieteni, ne ajutăm profesional, ne vedem zilnic și...niciodată să nu spunem niciodată pentru ce va urma."
, a declarat Sonia Trifan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Imagini nemaivazute de la nunta Soniei Trifan! Cum s-au distrat invitatii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies