Sophia, fashion icon chiar si pe vreme mohorata! Se fereste de ploaie cu o pelerina transparenta, preferata Rihannei!

Sophia, fashion icon chiar si pe vreme mohorata! Se fereste de ploaie cu o pelerina transparenta, preferata Rihannei!
Sophia, fashion icon chiar si pe vreme mohorata! Se fereste de ploaie cu o pelerina transparenta, preferata Rihannei!

Sophia, considerata una dintre cele mai cool prezente din peisajul muzical romanesc, atrage de fiecare data atentia cu tinutele sale, atat la evenimentele mondene, cat si in viata de zi cu zi. Inclusiv pe timp de ploaie artista face senzatie cu o pelerina transparenta foarte cool.

Piesa vestimentara purtata de Sophia apartine brandului francez Wanda Nylon, singurul fashion brand din lume dedicat pelerinelor de ploaie, are un aspect futurist, este complet transperenta si este este realizata in proportie de 90% din materiale ecologice.

" Mi s-a parut interesanta ideea de transforma pelerina clasica de ploaie intr-o piesa high fashion. Este ideala sa o porti pe vremea asta ploioasa. Este practica si foarte cool", declara Sophia.



Brandul francez de pelerine este preferat de multe vedete internationale, printre acestea numarandu-se si Rihanna. Daca Sophia foloseste pelerina pe vreme ploioasa, Rihanna s-a protejat de soare cu o pelerina identica, purtindu-o peste un tricou si pantaloni scurti.  

Sophia a demonstrat ca poate fi cool nu doar pe timp de ploaie, ci si pe timp de cod portocaliu de ninsoare. Luna trecuta, artista a inlocuit gecile de iarna sau hainele de blana cu pulovere supradimensionate din lana, confectionate manual, in culori puternice, sau purtand o geaca aurie lunga, cu guler si mansete supradimensionate si icoana imprimata pe
brat, creatie proprie SophiaDeRomania, pe care a mixat-o cu leggings fucsia si botine negre din piele Rick Owens, precum si o geanta statement Attentative Atelier cu un chip uman in relief.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies