Soprana Montserrat Caballe a murit

Soprana Montserrat Caballe a murit
Soprana Montserrat Caballe a murit

 

Montserrat Caballe a murit sâmbătă, la vârsta de 85 de ani, la Barcelona. 

 

Montserrat Caballé era internată în spital încă din luna septembrie. Soprana urmează să fie înmormântată luni, la Tanatorio de les Corts din Barcelona.

 

Montserrat Caballé s-a născut pe 12 aprilie 1933, în Barcelona, sub numele Maria de Montserrat Viviana Concepción Caballé i Folch.

 

A debutat în 1956 şi a susţinut peste 4.000 de recitaluri.

 

Considerată una dintre ultimele mari dive ale operei, Montserrat Caballé respingea acest apelativ.

 

„Nu mă consider o legendă a operei, nici ultima divă, aşa cum deseori scriu ziarele. Fiecare perioadă are divele ei, iar în cazul meu, singurul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi fac treaba bine, cât mai bine posibil, la nivelul cel mai înalt”, spunea soprana într-un interviu.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Oana Hanganu: Pentru camera copiilor – 9 reguli din Feng Shui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies