Sora Alexandrei Dinu s-a căsătorit în secret! Când a avut loc marele eveniment

Sora Alexandrei Dinu s-a căsătorit
Sora Alexandrei Dinu s-a căsătorit în secret

Cătălina Lavinia Dinu a pășit în fața altarului fără să dea nimănui de veste, iar cel care i-a devenit de curând soț este un importnat om de afaceri.

Sora Alexandrei Dinu a făcut nunta în mare secret, iar cel căruia i-a jurat iubire veșnică este chiar Radu Bud, un cunoscut afacerist din Satu Mare. Cătălina Lavinia Dinu a făcut un pas foarte important în viața ei de curând, devenind astfel soția unui om de afaceri foarte cunscut în România, de asemenea moștenitorul unei averi uriașe din Satu Mare. Cununia civilă și ceremonia religioasă au fost organizate departe de ochii curioșilor în urmă cu aproape o lună, dar abia acum au fost dezvăluite mai multe informații cu privire la acest mare eveniment din viața frumoasei brunete.

Citeste si: Gabriela Cristea, dezvăluiri neașteptate în direct! Vedeta și-a înșelat partenerul de viață: „O singură dată...”

Cei doi s-au căsătorit civil la Primăria Sectorului 1 din București în acestă vară, mai exact la sfârșitul lunii august, iar mai apoi a urmat cununia civilă și cea religioasă la care au participat prietenii apropiați și cei din familie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cătălina Dinu, nuntă organizată în mare secret

Cătălina Dinu și Radu Bud au organizat nunta așa cum și-au dorit, restrânsă și cu oamenii dragi prezenți alături de ei. Regula de bază a fericitului eveniment a fost, bineînțeles, discreția, cei doi proaspeți căsătoriți cerându-le invitaților să nu posteze pe rețelele de socializare nimic de la nuntă, nici fotografii și nici imagini video, potrivit Fanatik.ro.

Catalina Dinu
Catalina Dinu s-a căsătorit[Sursa foto: Instagram]

Se pare că petrecerea a fost organizată într-unul dintre cele mai selecte locuri din București, iar meniul de care au avut parte invitații a fost de lux, potrivit pentru toate gusturile. Printre cei care au participat s-au aflat multe persoanlități, în frunte cu Alexandra Dinu. 

 

Citeste si: Simina Loica, dezvăluiri despre sarcină! Fosta iubită a lui Jador a spulberat misterul: „Poate aveam și fată și băiat”

În cursul lunii trecute, Alexandra a decis să revină în țară pentru a fi prezentă la două mari evenimente: petrecerea de naștere a fiului ei, Mario Mutu, și nunta frumoasei Cătălina: „ Mama a venit special pentru ziua mea și s-a nimerit să fie și nunta surorii ei. Ne întâlnim în fiecare lună, destul de des, aș putea spune. De 4 luni locuiesc singur, mi se pare foarte ok, dar, în același timp, este o responsabilitate în plus”,

spunea fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, recent, în cadrul unei emsiuni televizate.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Laura Cosoi, mămică pentru a treia oară? Vedeta se simte pregătită pentru acest pas

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies