Sora lui Cream sare in apararea vedetei, Ce spune despre relatia dintre Claudia, Giani si Cazacu

Sora lui Cream sare in apararea vedetei, Ce spune despre relatia dintre Claudia, Giani si Cazacu
Sora lui Cream sare in apararea vedetei, Ce spune despre relatia dintre Claudia, Giani si Cazacu

Claudia Pavel, alias Cream, e subiect de discutie la Exatlon. Ba e prea apropiata de Catalin Cazacu sau de Giani Kirita, ba se cearta cu Anca din echipa Razboinicilor. Sora ei, Paula, ii sare azi in aparare artistei.

 

Claudia de la Cream si Anca, concurenta de la echipa adversa, s-au certat si s-au jignit ingrozitor zilele trecute, la finalul campionatului de fotbal de la Exatlon.

Dupa ce Anca de la Razboinici le-a tot lovit pe adeversarele sale din echipa Faimosilor, Claudia a atacat-o. Scandalul a inceput in momentul in care Claudia, de pe margine, i-a strigat Ancai, care s-a accidentat, ca poate asa se invata minte si nu mai isi loveste adversarele, iar intr-un moment de furie, a facut-o pe aceasta "taranca".

A fost motivul pentru care Anca s-a enervat si a inceput sa tipe: "Proasta satului! Tu esti proasta si in joc si in general"

Sora Claudiei, Paula Pavel, care a ramas acasa cu baietelul artistei, Noah, si care o urmareste cu sufletul la gura, e cea mai mare sustinatoare a ei. Paula ii ia azi apararea Claudiei. 

“Claudia e o femeie puternica, e libera, poate sa faca ce vrea, isi creste copilul cu ajutorul altor doua femei, mama si sora, e obisnuita sa protejeze, sa apere si sa ajute femeile de langa ea.

Nu ma surprinde reactia ei, are un temperament vulcanic, viata a invatat-o ca exista reguli nescrise si scrise de fair-play in joc ca si in viata, dar hai sa nu luam totul atat de in serios…

Dar oricum “iubeste-ti aproapele”, nu? Sa taci si sa nu incerci sa faci nimic cand cineva greseste e cel mai trist lucru, devii complice, e universal valabil.

Claudia incearca sa aiba grija de ai ei, cum poate ea mai bine. Cu cat ii infigi cutitul mai tare Claudiei cu atat va trage mai tare. E o supravietuitoare, viata i-a aratat si parti mai neplacute. Nu o darama in nici un caz o sociopata sau un joc pierdut", a declarat Paula pentru WOWbiz.ro. 
 

Sora vedetei ne-a dezvaluit si care e de fapt relatia dintre Claudia si Catalin Cazacu sau cea cu Giani Kirita.

"Stiu ca nu e absolut nimic. Eu sunt prieteni si se ajuta si se sustin. Giani e super baiat. Sunt ca o familie toti si e normal sa isi tina unul altuia spatele", ne-a mai spus Paula. 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Anda Adam doarme dezbracata complet la Exatlon - Cum au surprins-o camerele din casa

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies