Sore a fost ceruta in casatorie de iubitul avocat. Artista a imbracat deja rochia de mireasa. Este superba in vesmantul alb nonconformist. FOTO EXCLUSIV!

Sore a fost ceruta in casatorie de iubitul avocat. Artista a imbracat deja rochia de mireasa. Este superba in vesmantul alb nonconformist. FOTO EXCLUSIV!
Sore a fost ceruta in casatorie de iubitul avocat. Artista a imbracat deja rochia de mireasa. Este superba in vesmantul alb nonconformist. FOTO EXCLUSIV!

Cantareata a îmbrăcat deja zece rochii de mireasă într-un pictorial pentru revista Ghidul Miresei şi a mărturisit că după această experienţă, ştie exact cum va arăta rochia ei de mireasă.

Indragita solista nu s-a preocupat doar de vesmantul alb la care viseaza orice femeie, ci si de buchetul de mireasa. "Imi plac bujorii, lotusii, lalelele, zambilele si florile de camp. Sincer, cred ca si o mana de levantica ar fi buchetul perfect pentru mine, este mirosul meu preferat de floare.

Sore a fost ceruta in casatorie in urma noua luni intr-un mod inedit. Partenerul ei de viata i-a agatat catelului vedetei inelul de logodna de gat, gest care a surprins-o cu adevarat pe protagonista noastra.

"Deja se fac multe presupuneri pe tema aceasta şi m-am gândit că poate a venit momentul să împărtăşesc vestea....Am zis DA! Am zis “Da” unei promisiuni de suflet, unei legături puternice, unor visuri comune şi unei iubiri magice. Nu vă invit să jucăm la nuntă, pentru că asa cum am spus mereu, nu fac lucrurile ca la carte. Va mai dura până la petrecerea de trei zile şi trei nopţi.

Momentan avem alte evenimente pe care să ne concentrăm atenţia şi carora sa le dedicăm sufletul (nu-mi încap în piele de fericire şi de nerăbdare. Vă doresc să simţiţi ceea ce simt, e magic", povestea tanara in urma cu cateva luni.

Sore nu are inca planuri concrete de nunta, dar spune ca intotdeauna isi gaseste inspiratia pentru orice cand isi priveste fiica. 

“Zilele mele încep şi se termină cu ea, nu aş schimba asta pentru nimic în lume. Absolut totul e mai frumos, pentru că ştiu că mă întorc la ea şi la râsul ei zglobiu”, a marturisit cantareata.

După acest pictorial, Sore va fi prezentă şi la Târgul Ghidul Miresei ce va avea loc în perioada 6-8 octombrie la Romexpo. Acolo îşi va lansa în premieră o colecţie de haine cu influenţe bridal.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum a reuşit Sore să slăbească peste 20 de kilograme! Cântăreaţa a dezvăluit secretul siluetei perfecte

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies