Sore a slăbit 21 de kilograme și a impresionat mii de femei cu povestea ei! Cum a reușit să ajungă la greutatea ideală: „Nu trebuie să te înfometezi”

Sore a slăbit 21 de kilograme și a impresionat mii de femei cu povestea ei! Cum a reușit să ajungă la greutatea ideală: „Nu trebuie să te înfometezi”
Sore a slăbit 21 de kilograme și a impresionat mii de femei cu povestea ei! Cum a reușit să ajungă la greutatea ideală: „Nu trebuie să te înfometezi”

Sore a slăbit 21 de kilograme și a împărtășit cu fanii experiența prin care a trecut. Multe femei au fost inspirate de povestea ei după ce ea a dezvăluit cum a reușit să ajungă la greutatea ideală.

Sore este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Cu peste jumătate de milion de urmăritori pe pagina ei de Instagram, frumoasa cântăreața este considerată un model de multe dintre femeile care o admiră. Ultimul mesaj publicat de ea, însă, le-a impresionat și încurajat pe reprezentantele sexului frumos. Deși este persoană publică, arată impecabil și pare că are viața perfectă, Sore a dezvăluit că după ce a născut ajunsese la greutatea de 76 de kilograme.

Cu multă ambiție, ea a reușit să slăbească 21 de kilograme și și-a împărtășit povestea cu toți fanii. 

Citeste si: Ea este soția lui Răzvan de la Puterea Dragostei! Blonda care i-a dăruit doi copii este o adevărată bombă sexy

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Vreau să vă spun că, dacă există ambiție, orice pe lumea asta este posibil 😌. După naștere, acum 3 ani, cântăream 76 de kg (poză 1). La 2 ani după (în cea de-a două poză), 55 kg, și așa mă mențin și acum. Nu trebuie să te înfometezi, nu trebuie să trăiești în sală, trebuie doar să fii determinat, să nu faci exces din nimic, să fii pozitiv și să îți proiectezi scopul.

Doar așa îl poți atinge.

Da, nu am mai mâncat de 4-5 ori pe zi, doar de două ori, uneori și o data, din cauza programului, dar nu m-am abținut de la paște, cartofi și dulciuri. Doar le-am consumat moderat. Nu am mers zi de zi la sală, dar am făcut squash, wakeboard, snowboard și am dansat pe scenă, cu voi în fața scenei. (...) Deci,

da! Orice e posibil, fețelor! Never say never (n.r.: Niciodată nu spune: «niciodată») și, în niciun caz, să nu va fie rușine de voi și de corpul vostru, indiferent prin ce schimbări trece.❤️”, a scris Sore pe pagina ei de Instagram. 

 

Fanele și-au împărtășit și ele povestea și au fost impresionate de artistă 

Multe dintre femeile care au văzut mesajul lui Sore au recunoscut că au fost și ele la un moment dat în viața lor nemulțumite de greutatea lor și că prin multă ambiție au ajuns să aibă o

greutate cu care să se simtă confortabil. Altele i-au mulțumit pentru curajul de a recunoaște că nu este perfectă și au spus că postarea ei le-a dat motivarea de care aveau nevoie pentru a-și schimba viața. 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Combinații HOT: Cu ce semn zodiacal ești compatibil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies