Sore, dezvăluiri emoţionante despre Alina Eremia la emisiunea "Secrete de vedete"! Cele două artiste au o prietenie deosebită! Uite ce le-a unit pe viaţă!

Sore, dezvăluiri emoţionante despre Alina Eremia la emisiunea
Sore, dezvăluiri emoţionante despre Alina Eremia la emisiunea "Secrete de vedete"! Cele două artiste au o prietenie deosebită! Uite ce le-a unit pe viaţă!

Sore, dezvăluiri emoţionante despre Alina Eremia la emisiunea "Secrete de vedete"! Cele două artiste au o prietenie deosebită!

Claudia Pavel prezintă emisiunea "Secrete de vedete", un show cu totul şi cu totul special, difuzat pe pagina de facebook kfetele.ro, în fiecare zi de miercuri.

Îndrăgita artistă se descurcă excepţional şi în rolul de moderator, persoanele publice care trec pragul studio-ului ei făcând dezvăluiri de suflet, emoţionante şi extrem de interesante.

Săptămâna trecută, invitata Claudiei a fost Sore, o solistă discretă în ceea ce priveşte viaţa personală.

Deşi are o carieră longevivă, frumoasa blondă a fost, din multe puncte de vedere, o enigmă, chiar şi pentru fanii ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Sore, dezvăluiri despre Alina Eremia la "Secrete de vedete"! "Ea te convinge să cumperi orice (râde), e foarte bună pe vânzări"

Ei bine, Claudiei, colega şi amica ei, dar şi celor care au urmărit emisiunea, Sore le-a făcut mărturisiri unice, cântăreaţa scoţând la iveală o latură pe care foarte puţini au avut ocazia să o cunoască.

Cu zâmbetul pe buze, Sore a povestit cum l-a întâlnit pe tatăl micuţei ei şi ce relaţie are cu Alina Eremia, cea care i-a făcut cunoştinţă cu iubitul ei.

" M-a sunat Alina într-o seară şi mi-a spus "Soricico, aşa-mi zice ea, am un prieten care te place mult"...Mie "set-up-urile" astea mi s-au părut mereu ciudate şi am preferat sa cunosc oameni întâmplător. Aşa, când e aranjat, te duci cu morcovul...Mi-a trimis Alina o poza, mi s-a părut drăguţ, apoi ea a zis "hai să ieşim mâine, toţi patru. Ea te convinge să cumperi orice (râde), e foarte bună pe vânzări...Ne-am

văzut, deşi nu aveam tragere de inimă, mi-a plăcut, am căutat să văd dacă găsesc ceva dubios pe google, dar nimic. Deh, asta e arma noastră acum. Nu ştiu cum s-au aliniat planetele, dar a fost foarte bine. Alina este naşa lui Erin şi vom fi, clar, prietene pe viaţă. Realmente, fără imboldul Alinei nu aş fi ajuns aici", a declarat Sore la emisiunea "Secrete de vedete" în urmă cu câteva zile.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cream a făcut senzație în America! Imagini fabuloase din vacanță cu fiul ei și sora ei la plajă și în cele mai frumoase locuri din Miami, New York sau Orlando

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies